mirena

Príspevok v téme: mirena
emka 020

Ahojte. Mali ste uz niekto antikoncepciu mirenu? Ja ju mam uz skoro 2 roky a asi pred rokom a pol ma zacalo tlacit v pravom boku, islo mi to do klba a chrbta. Po vsetkych moznych vysetreniach nezistili nic az teraz som bola u jednej lekarky a ta mi poradila dat mirenu prec, ze na 99 % je to spôsobené nou. Gynekolog to ale odmieta, preto chcem poprosit o radu vas, kto ma s tym skusenost. Dakujem moc.

evka021

Mám nález v prsníkoch a lekárka mi po mamografii a sonografii doporučila magnetickú rezonanciu. Problém nastal, keď som udala, že mám zavedenú Mirenu. Nevedela, či obsahuje železo, alebo titan. Ak obsahuje železo, mám smolu a ak titan, vyš. môžem absolvovať. Nikde som sa to však nedočítala a do budúceho týždňa je ešte ďaleko.Vie mi niekto poradiť? Lekár, ktorý mi ju zavádzal sa odsťahoval, zrušili mu amb. Ďakujem, Eva

emka 020

Ivette, dik za prispevok. Ale vskutku som presla vela vysetreni, pecenové testy, sono brucha, napustali ma nejakou kontrastnou latkou a robili sono obliciek, kolonoskopiu, gynekologické vysetrenie a vsetko OK. Presiel rok a pol a teraz mi odporucili vynat mirenu.

ivette

Z nejakeho dovodu vsetky lekarky radi zvrhavaju rozne tazkosti na antikoncepciu. Ak to lekar odmieta, je to na vazne povazenie. Neviem, ci ta dostatocne vysetrila, teda ci ta poslala na dalsie vysetrenia, alebo rovno povedala, ze mas vymenit anitokoncepciu. Ak ano, tak vymen antikoncepciu a ak bolesti neustupia, uz to bude musiet lekarka riesit. Ak ustupia, je to jasne. Ja som mala podobny problem, tiez moj gynekolog odmietal, ze je to sposobene HAK, ale ked som ju vymenila, bolesti ustupili.