Na co vlastne sluzi v ženskom tele blana?Možem otehotniet aj ked nemam este prasknutu blanu?Po kolkych tyzdnoch o oplodneny zena rano zvracia?
Blana
ale ved to vieeeem...ale ona ju asi ma..teda vie ze ju ma vie ze ju nijak nepretrhla chtiac ci nechtiac tak rpeto sa asi pyta nie?
lenulik,to co je za blbost,ze kym nebudes mat sex,ze sa ti blana nepretrhne??..moze sa pretrhnut aj pri sporte,aj pri zavadzani tampotnu aj pri prstovani...
no takze panenska blana by v sebe mala mat otvor.lebo ako inac by ti unikala menstruacna krv..cize spermie by sa mohli nejako dostat dnu ale nemyslim si to.ked boli iba na zaciatku skor nebudes tehotan si myslim.a nedaval potom do teba aj prsty alebo tak cim by mohol spermie posunut dalej?
nie myslim ze nie..a je to kvapka lasky :)
ale to stou blanou si niesom ista niesom odbornik ale ja si myslim ze otehotniet by si nemala ked mas este blanu...skusim to nejako zistit..ale tak ked uz otehotniet tak uz normalnym sexom nie?to by bolo blbe keby tak s a to stane ale neboj sa lebo tehotna nebudes :)
pokial sa ti spermie nedostali do pochvy tak nie
pokym nebudes mat sex blana sa nepretrhne pokym sa nepretrhne neotehotnies.a priznaky nemusia byt len zvracanie...niekomu sa napriklad toci v hlave neikoho hlava boli niekto ma bolesti niekto vracia a niekto neciti nic..