ked sa s priatelom bozkavame,tak nic necitim..moze to byt technikou alebo to prezradza ze ho nelubim?
pri bozkavani nic necitim
a ako dlho ste spolu?
podla mna ked niekto nic neciti pri bozkavani,tak toho s kym sa bozkava,nema dako rad..alebo o tom nevie..nie je medzi nimi ziadna chemia..proste im to spolu nefunguje...ked sa s dakym bozkavas,treba daco citit
ja mam tiez taky problem a hrozne to mrzi mna aj mojho chalana uz neviem co mam urobit mam stale vycitky svedomia..
Problem je v tom, ze neustale myslis na to, ze nic necitis a rozmyslas o technike a podobnych blbostiach. Telo nie je automat, mam cudzi jazyk v puse, tak to okamzite musi sposobit nejaky vybuch...
darling..ano presne..on je pekny,pritazlivy ale jaksi to nejde..mozno sa to casom zlepsi,uvidime.. (:
mno presne poznam ten pocit......proste ja aj ekd toho chlapca strasne mam rada a som rada ked som s nim lebo to je velmi zriedka kezdze byva v inom meste ale pri bozku skoro nic necitim...mozno to bude tym neuvolnenim alebo co ja tiez enviem ale encem aby to tak bolo:(
heh to ja ked sa s partnerom bozkavam tak porad vlhnem az take chutne to je hned by som z neho strhla saty :DD
strasne ma to vzrusuje take dlhe bozkavanie plus este ked k tomu prida ruky a hladi ma uhmm... vyborne :))
ale moze byt aj v tom ze ty ho aj mas rada ale proste mu az tak neveris... a mozno mas nejake vycitky svedomia a neuvolnis sa...
Nesadli ste si. Chýba tam chémia. Neznamená že ho nelubiš,iba tvoje telo nebolo stvorené pre neho. Bohužiaľ,ty zato nemožeš,ked to tam raz nieje dané,iné to už nebude.
asi ho nelubis .