chcela by som sa opýtat,či nemáte niektorá skúsenosť s týmto prístrojom,kamoška na to chodila a nevie si to vynachváliť,tak rozmýšlam,že sa tiež na to dám.díky
chudnutie -Bodyter
no ahojte, včera som prvýkrát na Body, bolo to super. vyskúšali sme všetkých 10 programov, bolo to super. niektoré neboli zrovna príjemné, ale bol jeden, pri ktorom som sa len smiala. šteglilo ma to :-). plán mám nastavený.každý týždeň 2 krát, + jeden lymfo to 5 týždňov.nejesť po 18.00 a veľa piť. už sa teším.majte sa
prosim vas, kde sa do absolvovat v blizkosti Ziliny? Na nete som nic nenasla, vraj je v Povazskej Bystrici
elus/ aj ja tam chodím a mám v podstate podobné skúsenosti ako ty, ja som spokojná a to je pravda, že schudneš a vyformuješ postavu presne tam kde je to treba, pretože keď chudneš diétou, tak ako prvé schudneš na prsiach a tvári, aspoň podla mojich skúseností.
ale pri tomto si sama určíš ktoré partie potrebuješ zmenšiť a vyformovať.
ja som tiež spokojná.
no, ja na to chodím stále už som si kupovala druhú pernamentku a som nadmieru spokojná. Pekne ti to pomože vytvarovať telo. Že schudneš to je jasné, ale najlepšie je, že schudneš tam kde potrebuješ schudnúť.
Ja som sikúpila prvú pernamentku poctivo som tam chodila a tak po 5-6tom raze som začala pozorovať úbytky. Hlavne to vidieť na oblečení, druhú pernamentku som si kúpila len tak na domodelovanie niektorých partíí :)
Takže ja mám dobrú skúsenosť.