ahojte zeny. viem,ze je to OK, ked sa raz za cas stane, ze menzes pride neskor, pripadne nepride vobec jeden mesiac, ale: naposledy som dostala o asi 10 dni skor (asi kvoli nervickam) a tento mesiac som nedostala vobec (tehotna nemozem byt).. tak mi povedzte, je to stale OK, alebo uz je cas na paniku.dik
co to je???
pre NELL....paniku, by som ešte nerobila...ale OK to asi tiež nie je...ja by som ešte počkala ten ďalší mesiac, že čo bude a ak "nič" tak to by som zašla za gynekologičkou...ale dosť veľký podiel na tom majú aj stresy/nervy, alebo trošku začali hormóny šarapatiť- príčin môže byť veľmi veľa, ale paniku by som určite nerobila...
heeeeej mojenkyyyy :-((( kde sa stratili rady na moj "problem"??? prosim zalozte si inu temu, ja naozaj chcem naozry na moj problem.. a zbytocne sa vzdy potesim ked vidim zxe je tu dalsi prispevok. DAKUJEM
ojojojoj
Damaxy,aj som si chcela včera s Vami podebatit v teme úzkost,ale bola som tak na bode mrazu,že som Vám nechcela kazit Vašu dobrú náladu.Už dávno som sa tak hrozne neporezala,bola som z toho uplne mimo.Dnes je trocha lepšie.
Damaxy ešte som sa nan neinformovala.Včera som si odfaklila kus prsta,tak som mala iné starosti.Ale zajtra ked pojdem z roboty stavím sa v lekárni,podebatím so šéfkou.
marfuška ako si dopadla s tým epigenom?
Betka,čo by si chcela o tom vediet?Mám kolegynu,ktorá má potvrdený Sjongrenov syndrom.Sprostredkovane by som Ti mohla niečo povedat,len neviem čo Ta zaujíma.
ehm.. mam 21 :-) a nemam s menzesom vobec problemy.. len teraz... ale vraj je to OK ak sa to sane raz za cas...