Chcem si kúpiť intímny gél a chcem poradiť ktorý je najkvalitnejší. V niektorej téme kočky písali o jednom, že je veľmi dobrý, ale už neviem kde to je. Tak poraďte.
Aký intim gél je najlepší?
Mam odskusane celkom dost gelov, ale ako Number 1 hodnotim klasicky Lactacyd ( tie nove rozne Lactacydy uz nie su tak dobre ako ten bezny co je na trhu dlho.
Mnohe chvalia Safforele- pre mna po nom nie je dlhodoby pocit cistoty ako pri Lactacyde.
Niveu Harmanceouvu neznesiem tu, tu mnohe chvlaita mna s nej vsetko rozsvrbi.
Celkom fajn je este Idelyn gel.
Dm znacku Jessa a pod. neskusam skor take co su dostupne aj v lekarni, a rozhodne intimny gel. nepouzivam denne len par x do tyzdna, pripade pri vytoku, menstruacii, po kupani, pred pohl.stykom
tieto geliky si kupujem na Nptino a snažím sa to dost striedat, aby som nepouživala stale to iste. Ak vieš čo ti vyhovuje, kup si to
ja používam od hristiny taký prírodný gél s banánom a je super ;)
Ja pouzivam ten modry od Nivei ale pouzivala som aj z dm ta ich znacka neviem ako sa vola presne on je s takym zltym vrchnakom, lepsi je rozhodne ten z dm lebo ten nedrazdi, ale chcela som vyskusat aj nejaky iny
ja si myslím, že najlepším je ten môj obľúbený :) používam ziaja intima za necelé dve eurá od notina a som bez mykóz a bez všakovakých problémov..moja vagína je fit ;)
Nedá sa povedať a ani radiť,ktorý prípravok na intímnu hygienu je najlepší,lebo každý organizmus je iný a každému vyhovuje niečo iné...ale čo sa dá poradiť je to,že kto má problémy (svrbenie,pálenie a pod.) mal by si kúpiť taký prostriedok,ktorý je určený na citlivú pokožku,čiže senzitív.
Ja používam jedine tento nedám na neho dopustiť lebo sa mi už tak často neobjavujú mykozy a biely povlak -odkaz odstránený-
Intimne gely by sa mali pouzivat v tzv."krizovych situaciach". Napr, ked vyjdete z bazena, alebo idete do bazena, alebo ked niektore dievcata trpia dlhodobo roznymi mykozami a vytokmi.Nemali by sa pouzivat dlhodobo. Kazdy dobry gynekolog vam to potvrdi.
ja používam Nivea- obidva druhy sú dobré, jeden je s harmančekom a druhý s Aloe Vera - treba vyskúšať, tie z Avonu a Lactacyd sú v porovnaní s týmito horšie