vysoke teploty u deti

usmev

kukina:môže byť v organizme aj nejaký zápal,oslabená imunita.Radím detoxikovať prirodzenou cestou,prírodnými doplnkami výživy, ktoré nemajú vedľajšie účinky:duratnakatka@zoznam.sk

hmmmmmmm

a vo vseobecnosti, ked sa "ochladia cievy, tak moze klesnut teplota.pocula som o triku, ked cast infuznej hadicky sa ponori do misky so studenou vodou atak roztok prebieh.hadickou sa cez steny takto ochladzuje.co sa tyka zabalov, nema to byt draststicke, nie studene ale vlazne!!

hmmmmmmm

nie kazde dieta dostane febrilne krce nad 39.musi byt na tento stav nachylne!urcite treba podavat antipyretika, ibuprofen syrup je silnejsi ako paracetamol,avsak ked uz je horucka vysoko, treba byt opatrny pri jej zrazani, lebo ak prudko klesne, vtedy moze nastat tiez krc.diazepam sa podava zvacsa liecebne..

qqq

no neviem ale ja som u syna co sa tyka horuciak achorob tiez dost prezila aj vselijake liecenia a tm mi bolo povedane coho sa dzim do dnes a na tych lekarov nedam dopustit lebo mi dali dieta dokopy a ono pomaly nevie co je to choroba vdaka bohu nad 39 sa dava diazepam aby sa neposkodilo srdiecko alebo niecoine a to je cista prevda lebo mojmu brarancovi po takych vysokych horuckach zacali skulit oci a am s nimi problemy dodnes a paralen tiez az od 38 nie menej lebo pri 37-37,5 teplota este len stupa a najlepsie je podavat pri tych 38 vtedy dobre paralen zapracuje skor nie tak ja len tolko

imunitka

Ja som pocula aj jeden trik, co nie je taky drasticky ako studene zabaly. Ked je dieta male, casto sa aj hmyri ked place, tak ja mam jeden typ "z babickinej kuchyne" :) Nastruhat studeny zemiak a tu nastruhanu zmes dat do vreckoviek a tie vreckovky uviazat dietatu na obe zapastia a clenky.

Kedze nemam dieta, neskusala som to, ale osoba, co mi to poradila vravi, ze to funguje.

DESmodka

ja ked som bola malinka tak som mavala vysoke horucky a ze ma vtedy kacicky dobali :D, skoda ze si to nepamatam :), ale dnes som uplne oki ziadne kacicky ani horucky :)

tinka228

jablonka, s tým diazepamom nemáš pravdu. Nedávno som sa na nete dočítala, že diazepam sa v žiadnom prípade nemá podávať ako prevencia lebo to nemá význam. Pretože sa veľmi rýchlo vstrebáva a dopredu nikto nevie kedy a či febrilné kŕče nastanú. A keď už nastanú, v tabletkovej forme to nemá význam. Vraj sa diazepam podáva len tým deťom, ktoré už kŕče mali a nie v tabletkách, ale v tube sa už pri kŕčoch vytlačí do zadočku a vraj zaberie do 1 min. Tiež som bola touto "novinkou" prekvapená, ale písali o tom dvaja pediatri nezávisle na sebe.