palec na nohe

bery

hej Dug, takže podla toho čo píšeš to nie je až také jednoduché kedže si to mal tiež viackrát, prečo sa to opakuje?

Dug

Janik zasa vsetko zvaluje na pecen... Nevenujem sa akupunkture, ani nie som odbornik, ale s pecenou to podla mna nic nema, jedna sa o "obycajne" zarastanie nechtu.

Pokial to nie je skaredo zarastene a zapaluje sa jej to iba obcas, skuste s dcerkou zajst na pedikuru, dokazu sa o to starat tak (zastrihavanie, atd), ze by s tym nemala mat problem.

Ak je to uz horsie, alebo je to trochu zanedbane, tak sa da spravit celkom jednoduchy chirurgicky zakrok - necht sa zboku odstrihne a upravi sa nechtove lozko. Mal som viacmenej rovnaky problem, akurat som to mal trosku horsie, a toto mi pomohlo. Davnejsie som absolvoval aj strhnutie celeho nechtu, ale to nebolo dobre, dlho sa to hojilo, a ked sa to zahojilo bolo to rovnake ako predtym.

jatyon

hehe: :-)
nosný príd.

1. ktorý niečo nesie, podopiera, drží: nosný pilier, nosná konštrukcia; nosná raketa ktorá vynáša kozmickú loď na obežnú dráhu

2. schopný alebo vhodný na dosiahnutie účinku: nosná myšlienka dramatického diela

3. chovaný na znášanie vajec: nosné plemeno;

-----------------------------------
v suvislosti so zdravim sa pouziva nosovy.
tvorcovia pravidiel to nevedia.
tvorcovia pravidiel nemaju u mna ziadnu autoritu, ak pripustaju take prznenie slov ako je napr:
"bejzbol", "fíčr", "ofismenežer" a podobne skvosty....

evik

nie, nie som lekar, iba "obycajny" zdravotnik. alebo som vedla a nie mna sa to tyka? ak nie, sorry. ale v kazdom pripade by som sa obratila na kozneho lekara, alebo aspon na obvodneho, ktory by mal doporucit to spravne vysetrenie... drzim palce!

jatyon

ach, Ty nie si janik, Ty si martin .... :-)
.
inak, nosne mozu byt napr. nejake konzoly,
choroby byvaju "nosove".....
. :-))))))))))))

linda_3

Takže by som mala požiadať lekára nech jej urobí vyšetrenia? Nerozumiem síce som laik v tomto ako to môže súvisieť no dám si poradiť. Ste lekár?

evik

prsty potrebuju priestor, obuv musi byt pevna, ale poddajna. najlepsia je obuv z prirod. materialov-koza, latka, nie kozenka a guma. ak je zapal v pociatku, pouzivaj dezinf. roztoky a pripravky proti poteniu, antibioticke masti-poradia v lekarni. nechet nechaj dorast a potom spravne ostrihat ( na nohach zarovno, nie do obluka!)