mykoza

zuvinka

Zuzka: máš zrejme mykózu, ale tabletka Mycomax 150, ktorá je na to vhodná, sa môže užívať až od 16tich rokov a je ešte Canesten tabletka, ale tá sa zavádza do pošvy takým aplikátorom, tak neviem, či je vhodná aj pre také mladé baby. Zdôver sa s tým tvojej mamine a choďte spolu do lekárne alebo potom ku gynekológovi, neboj sa :)

Zuuzkaa

Mám 13 rokov, ešte som nedostala menštuáciu. Môžem mať vaginálnu mykozu? Tam dole ma to svrbí. Nie neznesiteľne ako sa tu píše, ale je to dosť nepríjemné. A mám vo výtoku také biele hrudky. Dá sa to liečiť bez návštevy gynekológa?? Prosím odpíšte. Zuzka

BIBIKA

na odstránenie mykozy veľmi zaberá homeopatikum CANDIDA ALBICANS, sama som ho pre ten problém užívala a homeopatiu aj študujem.

tina

prosim pomozte mi.... neviem co mam robit...mam biely skoro hrdkovy vytok a neviem co s tym...asi my skor pomozete... lebo o tychto veciach nemam asi ponatia...tak vas pekne prosim...

zuzana

Mykoza : kvasinkový syndrom:
Sposobuje parazitická kvasinka, ktorá osídluje creva, pohlavne organy, usta akrk. Tato kvasinka zije za normalnych okolnosti v rovnovahe s osotanými baktériami. Zaurcitych podmienok sa vsak mnozi a oslabuje imunitny systém a sposoduje infekciu zanamu ako kandidoza. mykoza, pliesne....
Na liecba musi obsahovat:
1. protikvasinkove pripravky a lieky
2. pritikvasinkovu dietu
3. obnovu prirodzenej crevnej mikloflory
4. posilnenie imunitneho systému
5. posilnenie fukcii obliciek
6. doplnujúce oparenia...

Tieto postupy musia vzdy prebiehat sucastne a su rozpisane v rubrike vaginalna candidoza v starsich strankach.. tiez je tam popis choroby a rady... papa

kalinka

ahojte. Poradte.Uz od narodenia mam mykozu a neda sa to odstranit skuste poradit tak,ako prebieha domace liecenie dakujeeeem
bibka95@azet.sk

gianna

po zadere nechta na nohe sa mi rozširilo ochorenie na vsetky nechty aj na rukach(zlte zafarbenie)ake lieky mi poradite?dakujem:)))))))))