Je mozne ze je 1.mesiac po vysadeni a antiky a meska mi menstruacia? Uz 3. den dns. Moze to byt z toho ze som ju vysadila? S priatelom sme pouzivali ochranu..Dakujem
Ako to je po vysadeni antiky...
Skus pit bylinkove caje a starat sa o seba obzvlášť... pozeraj na nejake masky a tak podobne...Este si od juna nemala menstr.?
Ahojte,koncom mája som vysadila antikoncepciu po 8 rokoch. Na začiatku bolo všetko v pohode ale potom prišla prvá menštruácia o týžden skôr a druhá ešte neprišla. Boli aj bolesti ale len mierne. Najhoršie na tom je, že som sa veľmi vyhádzala. Moje telo sa zbláznilo, tvár mám samí púčik, keby len tvár aj krk, dekolt, chrbát a ruky. Nikdy som nebola takto vyhádzaná. Organizmus sa vraj prečisťuje. Dúfam, že to čoskoro prejde a ja sa dostanem do mormálneho stavu ako predtým.
Nie nemala som problemy..akurat mo to teraz meska pobolieva ma brucho..dufam ze sa toho dockam
ja som mala "iba" velke bolesti hlavy asi tyzden, nic mi nezaberalo a potom to preslo... a teraz nemam ziadny problem
a baby..nemali ste po vysadeni ten prvy mesiac nejake problemy ze bolesti brucha alebo tak?? vsetko bolo ok??
nedostala som... asi tak o tyzden a dodnes sa mi to neupravilo.. vzdy sa mi to nejako posunie o ten tyzden
A dostala si potom normalne kramy? lebo ja som mala dostat este v piatok.Robila som si aj test tehot.,ci nááhodou,ale bol negativny..tak dufam ze dojdu
baby nic vam nepovie doktorka... aj ja som prestala brat hak bez jej vedomia.. dobrala som balik tak ako som mala a viac som nezacala... len som jej to oznamila... teda ona sa ma na to spytala.. ja som jej to aj zabudla povedat :)... a nic mi nepovedala, len si to poznacila... len sa ma spytala ci je vsetko v poriadku, takze pohoda
aj ja..teraz mam sedem dni prestavku ale po nej uz nezacnem brat nove balenie...ale pytala som sa tu uz na to a zevraj je to okej a nevadi to...len pri najblizsej navsteve sa jej o tom mozes zmienit :-) snad ta nezdzube :-) snad ani mna :-/
Dufam ze som nespravila zle,ked som vysadila antikiu bez vedomia gynekologicky. Dobrala som normalne cele balenie,ale dalsie som uz nezacala