Ahojte, mam 15 rokov a rada by som vedela ze odkedy mozem zacat sexovat s chalanom? Od 15, alebo od 16? A ked on je puz plnolety, to nevadi?
Dakujem :)
Od kedy mozem "sexovat"?
Vy ste všetky nahlavu alebo čo? veď teba potom môžu zato stíhať teda tvojich rodičov lebo niesy plnoletá najprv musíš mať 18 a vedieť sa postarať o dieťa
odvtedy, keď mu povieš áno pred rodičmi a svedkami
malo by to byť zároveň vtedy, ak už budeš schopná a ochotná postarať sa o dieťatko
ak poslúchneš, vyhneš sa zbytočným problémom a stresom z neplánovaného otehotnenia, prípadne tomu, že ťa priateľ len využije a opustí
pipka to už asi neprečíta, je to skôr rada pre ostatné násťročné
všetci ste vedľa. Trepete tu nezmysly, všetci tu rozmýšľate dierkami a pipíkmi. 15-ročná žaba ešte nie je schopná postarať sa o následky svojej nadržanej hlúposti. Naprv si preštudujte čo prináša tehotenstvo. Potom mudrujte. Plnoletosť je v 18-tich, bambuľka.
mm15
Od 14 môže byť trestne stíhaná nie sexovať. Sexovať môže až ked dostanie občianský preukaz, lebo vtedy začína byť zodpovedná sama za seba.
podla zakona od 14
do 15 mozes od 15 musis. ale inak podla zakon od 14 sa mi zda teraz to nejako pomenili ale niesom si ist
a mimochodom od 15-tich
katkakacka
neodpovedala si na otazku a este k tomu sa stazujes na to, ze zas ta ista otazka, pritom si otvorila tuto temu po 6-tich dnoch.
Ach jeje dalšie dieťa na svete s otázkou od kedy môžem sexovať. Prv treba byť o tom dostatočne poučená a až potom myslieť na to či si pripravená.
To zalezi od toho moja co o tom vies. A ci vies ze su z toho deti. neze tu potom rozsiris rady mladych cundier co placu kazdu chvilu ze su asi urcite tehotne a idu sa vesat.