Bolesti chrbta

sonka

Z toho, že ťa bolí hlava, keď zajtra cestuješ, tak to by som povedala, že je stres. U mňa to je tiež, cestujem 2 x týždenne, kedže bývam na internáte a cesta ma dosť vystresuje. Mne pomáha, keď počúvam hudbu, čítam časopis alebo len tak potichu premýšľam o živote, čas mi rýchlo zbehne a ja urobím niečo pre seba.

sonka

A ešte k tomu cvičeniu, aby som nezabudla, ak sa pre to rozhodneš, dbaj na správnosť a efektívnosť cvičenia, lebo inak sa účinom nedostaví, práve naopak, bude to ešte horšie.

sonka

Ak ťa bolí chrbát, tak do svojho denného plánu určite zaraď cviky, kt. odburávajú bolesť chrbta a prinesú mu uvolnenie, taktiež sa odporúča aj plávanie a neoddeliteľnou súčasťou by malo byŤ aj cvičenie na fit lopte. Tktiež nezabúdaj na vystretý chrbát pri sedení, chodzi či akéjkoľvek práci, to robí veľa. Ešte ja osobne by som ti odporúčala aj zájsť za odborníkom, pretože možeš maŤ v chrbtici blokády, ktoré ti nedovolia sa úplne vystrieť a tie na seba možu tlačiŤ a bolí chrbát aj z toho. To bol aspoň moj vlastný prípad minulý mesiac. Lekárka mi blokády odstránila a zas sa cítim výborne a chrbtica ma nebolí. Ale kede ma´m miernu skoliózu nesmiem zabúdať ani na rovné zržanie chrbtice a cvičenie.

aduliena

To čo je za lekára? Každý má právo na liečbu! Skús si nájsť iného lekára, ktorý ti bude ochotný pomôcť. A sťažovať sa môžeš na Úrade pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou.

michi

Prosím Vás, poradte mi, kde sa mám sťažovať na onkológa, ktorý mi povedal, že sa somnou nebude zapodievať, lebo mám rakovinu na pľúcach a to je preňho zložitý prípad. On dáva chemoterapie iba ľahšie formy rakoviny.

[zruseny12]

zacvic si na chrbat a rozcvic si svaly na nom... www.novycasprezeny.sk si daj do vyhladavaca- cviky na chrbat- a malo by sa ti tam nieco ukazat,nejake cviky...