vela z vas pise,že vzdy mat oxranu,ale stale mito neda,ved predsa muz vie kedy strieka,tak ked ho wcas wytiahne?jeto blba otazka,ale mozno preto že som blba,ale rada by som že rpeco stale pisete,ze stale s oxranou ... dakujem
hlupa otazka,ale neda mi to
Lebo budes mamicka preto, a ked budes mat velke stastie tak budes mamicka nakazena AIDS alebo inou peknou chorobou. Tak preto
z prerusovanej suloze otehotneli moje sestry.. moja mama.. a moja sesterka.. ce... 12345 hovori pravdu.. ( a je to blba otazka s tym vytiahnutim, ale aspon ze sa pytas predtym ako poniektore )
ahoj lilia! vieš, niekedy ho nestihne vytiahnut včas. ak je velmi vzrušený tak z neho par kvapiek este aj pred ejakuaciou vyjde do teba. Takemuto aktu sa hovori prerušovana súlož, ale nie je spolahlivá. a ak ma muž ochranu, nemusí myslieť na to, že kedy to už bude, ale plne sa oddáva sexu. a kondom chrani aj pred chorobami. a ver mi takmer všetky nechcene tehotenstva su dosledkom prerušovanej súlože. ved každa hovori: ako je to možné, veď sme si dávali pozor.