Kam na interupciu?

mia

Mila Zzz, zrejme si trochu pozabudla na "otcov" a na ich diel zodpovednosti (pokial sa nemylim, tak 50%). Takze nesud druhych, prosim, nemozes vediet, v akej situacii boli a co ich k danemu rozhodnutiu viedlo. Ver mi, taketo rozhodnutie nie je lahke a pokial clovek nie je uplne bez chrbtovej kosti, zije s tym do konca zivota...

elsa

Zzz a tebe podobne... Mali by ste sa starat o seba a nie stale moralizovat. Chcela by som vas vidiet, ako by ste reagovali v danej situacii.. Ako tu uz niekto pisal, ona sa nepytala, co si o tom vy myslite!!

vodka

abb/ no moja robi sa to v kazdej nemocnici, ale najskor potrebujes ist gynekologovi.
Nebudem ta odsudzovat lebo sama som to podstupila ked som mala 19-nast ale nie v Ba.
Stalo to presne 6543Sk+ ziadost 800Sk, 350Sk odber krvi. + ak by si mala uz neviem akuto krvnu skupinu vtedy davaju este daku injekciu za 1500Sk /s tym som ja le problem nemala/.
Najskor mi robili predoperacne vysetrenia, gynekologicke a interne.
V den zakroku som prisla rano do nemocnice, popoludnajsich hodinach som sla domov. Zakrok prebiehal v anesteze. Krvacala som dost asi tyzden. Po zakroku som mala VELKE bolesti brucha lenze na take som bola zvyknuta ja pri menzese.
Ak chces podrobnejsie info kludne mi sem napis dam ti moj mail a mozes mi napisat aj tam

imunitka

A oziarili ti brucho?

A vy ostatni to nechajte na samotnom cloveku ako sa rozhodne.Nemozte vediet aka je jej situacia,tak tu nepiste chujoviny ako "urob mi radost a nechod".To co su za p...ny??Ona sa pyta na nieco ine a nechce od vas radu ci ist alebo nie.

jaja

Ja som si dnes spravila test a ukazali sa dve ciarky. Mam uz ale rocnu dcerku a par dni do zadu som s nou bola na rontgene a spolu s nou oziarili aj mna. Netusila som ze som tehotna.. Nemozem riskovat, aby som si dieta nechala...

mia

Zakrok stoji 8 000,- plus minus nejaka tisicka, podla ordinacie, sukromne si uz vacsinou 1 000,- za vypisanie ziadosti neuctuju, ale je to individualne, tych 8 000,- rataj. Nerobia to v kazdej nemocnici, o moznostiach Ti povie Tvoj gynekolog. Co sa tyka zakroku, trva 10-15 minut, robi sa v celkovej anestezii, takze o nicom nevies. Hned po zakroku sa zobudis a je vsetko v pohode. Pri nekomplikovanom priebehu ides za cca 2-3 hodinky domov. Rekonvalescencia je individualna, krvacanie trva cca 1 den, kazdopadne minimalne 2 tyzdne nesexovat a potom tiez len s ochranou este nejaky cas (kvoli infekciam). Prva menstruacia sa objavi za cca 4-6 tyzdnov...

jablonkaa

ceny su rozne v roznych nemocniciach, je stanovena len maximalna cena, a ta je este rozdielna podla dlzky tehotenstva. do 8. tyzdna nizsia, do 12. tyzdna vyssia. treba s vsak rozhodnut spravne, nie unahlene, tak aby najma zena v buducnosti nemala psychicku traumu zo svojho rozhodnutia. drzim prsty.