Kam na interupciu?

rockerka45763

tak ja možno nemôžem mať deti a ty chceš ísť na interupciu?? vieš že ppotom mozno nebudeš môcť mať deti????? a vieš aké to budú výčitky???? ved si predstav ten malý živôtik a zrazu ho zmaríš.....zabiješ......ved môžeš bábo porodiť a dať ho rodičom čo nemôžu mať deti......premysli si to

sajfina

abb chce pomoc a nie osočovanie,nevieš aké dôvody ju k tomu vedú...neviem odkiaľ si,ale ja som si tiež myslela,že to robia v každej nemocnici...v Malackách určite

peklo

Ako sa citia take co planuju vrazdu a napomahaju k nej?Asi dobre zaplatime ...dietatko pomelu a je po nom...uzi si to.

panča

cakam, kedy ma niekto napadne :( (alebo teba).Nie som zastancom interupcii, ale na druhej strane je to kazdeho osobna vec. Cast lekarov je v Ruzinove v GPN (hlavna budova polikliniky), ale tam pracuju na zaklade rocneho polatku . Ak si rozhodnuta, najlepsie to bude cez tvoju lekarku, alebo sku vyhladat to GPN

abb

no pozerala som sanatorium Koch ale ich stranka je v rekonstrukcii a prave sa stahuju do Petrzalky, kde zacnu pracovat od 1.9 :((

panča

nebola, ale viem ze v BA to robia uz len v jednej alebo dvoch..su teraz prestahovani v ruzinove, budes musiet trosku hladat, ale snad ti poradi tvoja lekarka