Kam na interupciu?

abb

Dakujem Panca. Niekedy sa zdaju veci biele a pritom su cierne, prepacte,ale mam toho teraz aj tak dost, aby som sa musela vyjadrovat k nejakemu mletiu.Ked nechces pomoct, prosim neries, prosim.

peklo

Ona nehlada ako to neurobit ,ale ako to urobit a to je problem.Vela ludi uz nemaju svedomie a preto je potrebne ine svedomie ,ktore nieje otupene.Preto som tu a pisem tu.

jablonkaa

uz tolkokrat tu bola takato tema, a vzdy sa konci konfliktom. a preco? kazdy si to nazyva, ako mu to vyhovuje, kto zabija, nenazve to tak, aby umlcal vycitky svedomia. nie nadarmo sa vravi: dvakrat meraj a raz rez. ked uz bolo tolko negativnych skusenosti s nezelanym otehotnenim, preco sa to stava znovu a znovu? nezijeme v stredoveku a pozname vela moznosti ako zabranit pocatiu.
tu je zasadny rozdiel - zabranit pocatiu znamena prevenciu. potrat znamena uz riesenie dosledku!!! vzdy vravim, ze v prirode je vsetko takmer dokonale zariadene. TAKMER. toto prave nie celkom. preco ma clovek schopnost pocat, ak este nema schopnost ROZMYSLAT.
ten, kto nenazyva plod ludskou bytostou, tiez nema pravo nazyvat sa CLOVEKOM. pretoze ak nevznikol z ludskeho plodu, cim je potom?

panča

Ospravedlnujem sa Ti...kazde t tych slov som pisala napriek tomu, ze s interupciami nesuhlasim.Inak aj tu kravu..tak prepac a neryp do nej. Je to jej vec-nemyslim si, ze je to lahke rozhodnutie

sajfina

rockerka ja nemôžem mať deti a tiež ju kvôli tomu neosočujem,je to jej vec...mám kamaratku,ktora bola znasilnena,otehotnela a šla na interupciu,tak nesudte,pokial neviete,prečo to musi urobit

panča

nieco som tam nizsie napisala-nie som zastancom, ale nebudem jej tlacit kraviny do hlavy. A ked sme pri tej pravde, tak ju pis..ten mlyncek si kde nabrala ?Aspon som sa podpisala...