materské znamienka

Príspevok v téme: materské znamienka
nikoll

ahojte. mam 19 rokov, a uz teraz mam na celom tele hlavne v hornej casti tela nespocetne nadmerne mnozstvo znamienok a stale sa mi tvoria nove nove. Neviem co s tym mam robit.. vybrat si ich vsetky nemozem :) viete niekto ako sa da predist tvoreniu novych znamienok..alebo zvacsovaniu starych? alebo mi napiste svoj nazor ci je take velke mnozstvo znamienok v norme, alebo je to nejaky problem?a este jedna otazka, potrebujem poradit kde blizko BB sa nachadza odstranovanie znamienok laserom. dakujem za reakcie

nikoll

ano.. ja ich mam hlavne v hornej casti tela..tiez sa preto hanbim nosit tricka na ramienka a podobne..je to dost neprijemne...

Dr jajboli

No v RS viem, že očná lekárka sa zaoberá odstraňovaním znamienok laserom. Určite to robia aj v BB v tom centre, skoro ma nenapadne ako sa volá Medicentrum, či ako.

mira

Materské znamienka sa tvoria pri zlej činnosti pečene a zároveň vysokom príjme jednoduchých cukrov. Výsledok je celkové prekyselenie vnútorného prostredia organizmu. Pečeni škodí i priveľa živočíšnej potravy, hlavne tuhých tukov.
Hnedé škvrnky sú eliminácia prebytkov cukru, ktoré už telo nestačí skladovať v pečeni.
Je treba radikálne znížiť príjem tuku a bielkovín a jednoduchého cukru. A nastoliť zásadité vnútorné prostredie zeleninou.

eli666

Ahoj Nikoll!
Bohuzial ja mam taky isty problem ako ty:(Tiez mam nespocetne mnozstvo znamienok po celom tele a stale pribudaju nove...poviem ti,ze tie nove pribudaju hlavne zo slnka, takze ja sa v poslednej dobe vobec neopalujem, lebo uz som z toho zufala...tiez ti to tolko ubera zo sebavedomia???Lebo ja sa hambim nosit kratke veci v lete, to je pre mna uplne peklo, ked vidim tie baby v minisukniach a ja sa parim v dlhych veciach...najradsej by som chodila zamaskovana od hlavy po paty...takze asi tolko, ved mozme popisat aj cez mail..tak sa drz. papa