Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa čo najefektívnejšie a najrýchlejsie ucit?

andrea1

ďakujem vám všetkým za vaše odpovede, snad to nejako urobím, len sa bojím, že také veľké množstvo otázok nestihnem spracovať a dostanem strašné okno. S tým učením to ide veľmi pomaly, zvlašť teraz, keď počasie volá von. No uvidíme, nejako to už len dopadne

joni_

cau, ja som sa ucila na statnice tak, ze som si na kazdy den vyhradila urcity pocet otazok aby som to vsetko presla, a v knihach som si zvyraznovacom vyznacila vsetky hlavne body - pamatam si aj ocami, aj som si to nahlas vsetko hovorila aby som to aj pocula, a stale opakovat hlavnie tie zakladne body ako tu uz pisali, je to fakt len na ten jeden den, teraz si uz napr. nespomeniem ani na jednu z otazok z nemeckej literatury :))) alebo z realii - nemam uz ani tucha, hlavne ze viem hovorit a pisat nemecky
a najlepsie bolo ze som sa drvila kolko slo a na statnici okno jak svet :) ale presla som, drzim palce

vecernica

ako luciferka som sa ucila,,len som nestihala,takze som precitala skripta pociarkla a druhy krat len pociarknute ..nebol cas .a noc pred skuskou nejaka memoracia pojmov..tabuliek,,,ale stalo to za to rycha pamat fungovala,,aj tak su to blbosti ,,,,skoro vecina somarin nepotrebnych v tych skriptach,takze si to aj tak na cely zivot nezapamatas ako to slavny pedagogovia tvrdia ze si to musis pamatat..oni si mimo obor nepamataju nist hahhaa a nist nevedia z ineho odboru ako mam skusenosti,z pedagogickeho vs zboru}, do statnic mesiac je klasika, to sa stiha..ale najlepsie pre mna sa ucit cele noci do rana,,,su krasne....

luciferka

Ahij andrea, ja osobne sa uim tak, a vacsinou na poslednu chvilu, ze si vsetko precitam a vypichnem a podciarknem hlavne body, tie sa potom naucim a tympadom ze som si to uz predtym vsetko precitala tak to malo staci a uz sa to da obkecat ak treba...., a vzdy si to ucivo co som sa naucila opakujem, najprv par stran dozadu, potom kapitolu a stale pridavam a opakujem po kazdej statoi vsetko od zaciatku ale len v skratke....