priblizne o mesiac ma cakajú štátnicové skúšky, ako sa mam ucit, aby som to stihla? mozem sa ucit jedine vecer alebo cez víkendy, lebo chodím aj do práce, píšte prosím.
ako sa čo najefektívnejšie a najrýchlejsie ucit?
andrea to mas opravne statnice??? Lebo pokial viem, statnice sa robia april-maj.
ďakujem vám všetkým za vaše odpovede, snad to nejako urobím, len sa bojím, že také veľké množstvo otázok nestihnem spracovať a dostanem strašné okno. S tým učením to ide veľmi pomaly, zvlašť teraz, keď počasie volá von. No uvidíme, nejako to už len dopadne
cau, ja som sa ucila na statnice tak, ze som si na kazdy den vyhradila urcity pocet otazok aby som to vsetko presla, a v knihach som si zvyraznovacom vyznacila vsetky hlavne body - pamatam si aj ocami, aj som si to nahlas vsetko hovorila aby som to aj pocula, a stale opakovat hlavnie tie zakladne body ako tu uz pisali, je to fakt len na ten jeden den, teraz si uz napr. nespomeniem ani na jednu z otazok z nemeckej literatury :))) alebo z realii - nemam uz ani tucha, hlavne ze viem hovorit a pisat nemecky
a najlepsie bolo ze som sa drvila kolko slo a na statnici okno jak svet :) ale presla som, drzim palce
ako luciferka som sa ucila,,len som nestihala,takze som precitala skripta pociarkla a druhy krat len pociarknute ..nebol cas .a noc pred skuskou nejaka memoracia pojmov..tabuliek,,,ale stalo to za to rycha pamat fungovala,,aj tak su to blbosti ,,,,skoro vecina somarin nepotrebnych v tych skriptach,takze si to aj tak na cely zivot nezapamatas ako to slavny pedagogovia tvrdia ze si to musis pamatat..oni si mimo obor nepamataju nist hahhaa a nist nevedia z ineho odboru ako mam skusenosti,z pedagogickeho vs zboru}, do statnic mesiac je klasika, to sa stiha..ale najlepsie pre mna sa ucit cele noci do rana,,,su krasne....
Ahij andrea, ja osobne sa uim tak, a vacsinou na poslednu chvilu, ze si vsetko precitam a vypichnem a podciarknem hlavne body, tie sa potom naucim a tympadom ze som si to uz predtym vsetko precitala tak to malo staci a uz sa to da obkecat ak treba...., a vzdy si to ucivo co som sa naucila opakujem, najprv par stran dozadu, potom kapitolu a stale pridavam a opakujem po kazdej statoi vsetko od zaciatku ale len v skratke....