odstranenenie strii

Lilli

angel nevyblednú :) ale sa vypne pokožka :) nenapísala som, že sa dajú úplne odstrániť ale dajú sa perfektne zredukovať, že ich skoro nevidno :)
len keby sa vám chcelo cvičiť..

Lilli

Neinvestujte do drahých procedúr a krémov keď riešenie je tak jednoduché a zložité zároveň :) stačí veľmi málo- prekonať svoju lenivosť. Síce sa strie nedajú odstrániť úplne no dajú sa veľmi zredukovať. Každý krém na strie ma jednu funkciu- zvýšiť elasticitu pokožky a to sa dá aj iným spôsobom, jednoducho začnite cvičiť!!!
Veľmi účinné cviky na strie sú cviky s fitloptou a pilates. Už po mesiaci pravidelného cvičenia, čo je minimálne!! 3 krát do týždňa uvidíte výsledky. Dobrá rada nad zlato a úplne zadarmo. Pokiaľ máte strie na bruchu- cvičiť brušáky- najúčinnejšie sú práve tie na fitlopte. Cvičenie vám totiž krásne vypne pokožku- zlepší sa elasticita pokožky, spevní sa pokožka a to strie vypne- sú skoro nebadateľné.

tak to je

pocula som, ze sa to robi biostimulacnym laserom, ale ci to skutocne pomaha, to neviem.
zbavit sa ich uplne nezbavis, mozno budu menej viditelne.
co sa tyka ceny, skutocne neviem, skus sa popytat v nejakych kozmetickych centrach, ale urcite bude nutne viacero aplikacii.
zatial mozes skusit nejake kremy alebo pripravky konkretne na tento problem, otuzovat sa striedavo studenou a teplou vodou, masirovat si problematicke partie masaznou rukavicou.

Avantasia

mne rychlo vrastli prsia (chvalabohu) :D ale na druhej strane, spravili sa mi strie. natieram si ich pripravkom excipial u lipolotio, no nevidim nejaku zmenu..ale skusit mozes