Ahojte,
potrebujem ci nakupit cistiacu kozmetiku. Chcela by som vyskusat nieco nove, ale neviem sa rozhodnut. Co je lepsie Loreal - Happyderm alebo Niva - Oxygen. Dakujem...
Ktora je lepsia?
Vichy Normaderm. Odskusane. Perfektne. Sice drahsie, ale stoji to za tie prachy.
ps: a co sa tyka tej chemie, mne napriklad obycajna bylinkova voda od zelinara z obchodu narobila peklo na tvari, nehovoriac o cistych prirodnych produktoch. Je to skor o citlivosti pleti, niekto nemoze len to priamo z prirody.. Jedine, co vam este odporucim,je uvarit si tuhy caj z repiku a do toho myslim kamilky sli a s takym studenym cajom sa poumyvat, zmiznu vam vsetky vyrazky. A ako peeling sme kedysi so svagrinou pouzivali detsku krupicu v obycajnom kreme a to ste mali vidiet ten ksichtik, aky bol potom krasne ruzovucky. teraz uz nemam problemy s pletou, pouzivam stale bud AA ale v skole mam biodermu, lebo AA tam nemali v lekarnach vobec.
ahoj, ja mam tiez velmi citlivu plet a mam ju skor na cele mastnu, nie suchu. Dlho mi trvalo, kym mi nieco sadlo, s Avonom mam hrozne skusenosti, mala som z toho ekzem. Ale som velmi spokojna s Biodermou - miclearnou vodou, fakt je dobra, alebo o polovicu lacnejsia znacka AA, predava sa to v lekarni a maju na citlivu plet z toho vela produktov a fakt to strasne robi dobre na plet, ale Oriflame ani Avon by osm na ksicht nedala a Vichy je aj tak strasne drahe.. No a potom uprednostnujem na take bezne veci-ako telove mliecko a tak- Niveu alebo pripadne Dove, ale Niveu mam odskusanu, ze mi na citlivu pokozku robi fakt dobre..Ale uz taky garnier mi absolutne nesadol, ani AB. Podla mna je to aj o znasanlivosti pleti kazdej z nas.Ved kazda je ina :) Ja Ti odporucam, zozen si vzorky z kazdeho, napr. v lekarni ti to AA kludne daju, ak to predavaju, aj Biodermu, rovnako lahko zozenies aj Niveu a uvidis, co ti sadne, potom zainvestuj...
Ja uz asi 20 rokov pouzivam AB kozmetiku a je fakt super.Mam citlivu plet a vyhovuje mi.Raz som som chcela skusit nieco ine a to som nemala! Skusila som Avon a Oriflame (bol to boom vtedy) a dopadle som hrozne, same lisaje, az ekzem na tvari!Liecila som si to dost dlho.Odvtedy radsej nic neskusam a som verna nasej kozmetike.Viem, ze podlieha prisnym normam, prisnejsim ako kremy z inych krajin, navyse je za dobru cenu (kremik za 100 sk), v poslednom case svoj sortiment aj dost rozsirili, takze je z coho vyberat. Vyraba sa u nas v BA pri Ustave lekarskej kozmetiky, to hovori same za seba.
Len tak mimochodom, preco su napr. kremy od Vichy take drahe? Kvoli reklame!Na kazdom kroku ju vidime, v televizii, v kazdom casopise...a kto to zaplati?No predsa my spotrebitelia...a my si pri tom myslime, ze aky excluzivny krem a kvalitny to musi byt, ked tolko stoji..
mirka Mary Kay je silna chemia, pozri zlozenie ich vyrobky su niektore fakt dost huste...
Ja súhlasim s Petulikou, Visi by som si na tvár nedala, aj keď sa predáva v lekárni. A na tvojom mieste by som si určite vybrala prírodnú kozmetiku, ja používam Zepter. Tiež od mojej kozmetičky mám krém Alcina, je super. Z drogérky by som si nekupovala nič a ani z avonu, je to silná chémia a potom majú všetci problém s pleťou...