Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opar

Príspevok v téme: Opar
yuraj

zdravim vsetkych mam taky problem ze som sa raz bozkaval s dievcatom a na dalsi den som mal opar ,som si mslel zeasi nic vynimocne, ale sa mi stalo to ze ked mi jeden zmizol spravil sa mi druhy a po nom 3 a to aj bez toho zeby som po niekom jebol, pil, alebo sa boskaval, mohli by ste mi poradit cim to moze byt, a ako sa o to starat a stravovat sa adt...?

RNG

Este raz zopqakujem doplnky ucinne proti virusom, od slabsich k silnejsim:
zinok, selen, lactobacilus Bulgaricus, l-cystein, aloe vera, echinacea, baza(eldeberry, sambucus), astragalus, GSE,lapacho, extrakt z olivovych listov, collostrum a najsilnejsi,
Chaparal

momo

ja mávam tiez s oparom problémy. Vyskúšala som aj B-vitamín aj rôzne mastičky, ale vzdy som si to musela naplno vytrpieť celých štrnásť dní, kým mi odpadla posledná chrastička. Pery mi vedia napuchnúť dosť do veľkých rozmerov a nie je to nič príjemné. Ach, snad raz niečo nájdem, čo mi pomôže od prvého svrbenia.

yuraj

dakujem skusim ten vitamin a aj na tu masticku sa spitam,
ale este mal som uz opar aj davnejsie, ale nikdy nebobil take nieco zeby 2krat po sebe nie nato 3x

panika

inak ta nepotesim, herpeticky virus ti uz navzdy zostane v tele.ma tendenciu vynorit sa vzdy, ked je telo oslabene (choroba, stres, slnko). Treba naozaj zacat brat B vitamin a natierat to