mam 2mesačneho chlapca a chrapči nema sopliky je krmeni umelym mliekom prosim poradte čo s tym dakujem
chrapčanie
uz nam to preslo boli sme prechoreny ale nezistili mu vobec nic vsetko mal ciste ci pluca priedusky a vsetko ma v poriadku boli sme nezavysle u viacerych lekaroch to sa este cistil po porode byva to normalne ja som to nic take nezazila pri dcere pred 8 rokmi tak preto som potrebovala radu ale dakujem
Moja neter takto veľmi hlasno dýchala a až po mnohých vyšetreniach zistili, že má okrem iných problémov s dýchaním aj deformovanú štítnu žľazu, ktorá vrástla do dýchacích ciest a to jej robilo to chrapčanie.Keď jej to operatívne odstraňovali mala 4 mesiace.
ahojky,moj maly vyrastal na umelom mlieku od narodenia,maly zacal viac menej chrcat v 1,5,mesiaci,isla som k doktorke ta ma poslala na plucne a malemu zistily zapal priedusiek.boly sme 2 tyzdne v nemocnici na antibiotikach,ale potom to preslo.neviem ci vam to este trva-verim ze nie,mala by si zajst ku doktorke,a pitat sa na plucne a aj na alergologiu,my sme odvtedy alergici-bohuzial.vela zdravia.