S priatelom sme spolu 1,5 roka. Asi pred mesiacom som na jeho ucte na orangeportali objavila sms nejakej holke v zmysle, ze snad sa nanho nehneva, dufa, ze ostanu aj nadalej priatelia a ze krasne bozkava. Hned som robila vietor, co to ma znamenat?! Tvrdil,ze to pisal jeho brat, ze aj on zvykne odtial pisat (ale styl pisania bol priatelov). Nedalo mi,volala som tej holke a sa zlakla, povedala, ze ano, ze sa s mojim priatelom vylizovala,ked som jej tvrdila,ze on to popiera, zacala sa vyhovarat, ze to mohol byt aj jeho brat, lebo ze ona ix nevie rozoznat, popritom vobec nie su rovnaki. Vsetko sa uzavrelo tak, ze to spaxal jeho brat s nejakou mladou 15-rocnou zabou, ze ju z videnia pozna, ale nedavno som v priatelovom mobile objavila presne to iste cislo a sms od nej, kde presne opisuje,co mi povedala, ked som s nou volala. A poznam ju-je to jeho suseda, ziadna 15tka! Ked som xcela vysvetlenie, tak znervoznel, ze mozno ta 15-rocna pisala z jej mobilu a na to, ze preco mi o jej identite klamal, tak sa vyhovaral, ze uz si nepamata, co hovoril a blaaa blaaa:(( Potom to otocil na mna, preco mu neverim! Ale zatial kazdu holku, co mal, podviedol, tak som obozretna. Co vy na to? Mam mu verit tie halusky o bratovi a mladej, ci si preverit tu jeho susedu?
verit alebo nie??? :(
z tohoto jasne vyplýva, že ti klame ...ja by som sa s ním rozišla, neveru by som odpustiť nevedela, aj keby neviem ako strašne lúbim ...je to na tebe či s ním ostaneš alebo nie ale jednoznačne mu už nedôveruj
ewelline
ked som citala tvoj problém, až z neho srší ako ta ten chalan klame. ja to vidím celkom nezaujato a z toho co si písala je to viac než jednoznacné.
nevadí ti ze sa bozkával s inou babou? ja viem ze to je tazké ale nechaj ho. zatial to boli len bozky. vidis, on si klamal nadalej a ty si zostala s ním. co to bude nabudúce? nabuduce sa s nejakou vyspí a zase ta oklame.
nenechaj si to.
podla mna by si najlepsie uroila keby ho oputíš. nech ho mas akokolvek rada. toto sa nerobí osobe ktoru clovek miluje- bozky s inou babou a klamstvá.
Nestoji zato;)
tak zatial sme stale spolu...ale davam si pozor, uz predsa je ta dovera nastrebena:( micacica, mas pravdu, keby mu na mne tak velmi zalezalo, povedal by mi to hned na zaciatku a nevymyslal by:( sin, tak taky chlap sa v dnesnej dobe musi naozaj vyskytnut...to, ako si opisoval, aky by mal muz byt..hmm, tak on taky aj je (alebo bol), ale taktiez od partnera ocakavam, ze sa s nim mozem porozpravat o comkolvek a zverit sa mu, no on to zrejme takto nevidi...:(
ewelline, tak ako sa to vyvija??
podvadza ta a to na plnej ciare.. ha.. nepameta si to preto. lebo uz aj zabudol ake klamstva ti nataral a teraz neviem ci tie nove klamstvasa budu zhodovat.. never mu ani slovo...a to o kryti<<?? to o je za blbost hned by ti to povedal uz na zaciatku a necakal.. by az na to kym ho obvinis.. proste mrda alebo sa lize s tou holkou co si jej volala... ziadny brat v tom nie je..otvor oci a zloz si bryle , znie to kruto.. ale tak to je.. vela stastia..
Spinavci, takych by som nakopal. Takto sa so zenou zahravat. Ach...Ja by som sa na neho vykaslal na tvojom mieste a skusil tak co spravi sam. Ak sa ho dokazes lahko zbavit...nebude sa velmi snazit o napravu tvojho nazoru na neho, tak si stratila len "dalsieho" z mnoha ktory su. Muz ma byt slusny, galantny..taky ktory si nesmierne vazi partnerku. Mal by vediet byt zaroven blaznivy a pojaseny. A vyvolat u partnerky zdravu ziarlivost. Zdravu! To, co pises, ze spravil, tak to je jasna zloba. Pokial si uz nepamata co ti hovoril...tak mu asi na tebe tak nezalezi, pretoze je to nieco vazne co velmi prezivas a on ta ma poznat a uvedomovat si to. A on si to proste nepamata? Kokos..nervy mam na takychto chlapov. Dakujem za pozornost. SIN-ko :)
viem ze sa ti to bude zdat asi smiesne. ja ked som chcela vediet co je pravda co je kruta realita zavolala som vestici a ta mi povedala ze ma inu..samozrejme som si myslela ze nie.. a co myslis ako to dopadlo?bola to naozaj pravda. doveruj ale preveruj.sama poznam ten pocit aky mas ty
keby si mu to ty urobila ver mi ze ta tak ponizi a hned ta necha a uz nikdy by sa stebou neda ani dor eci.bola by si prenho mrtva.pretoze to oni vedia.jedine to vedia.nevedia sa porozpravat a normalne si nechat nieco vysvetlit.naozaj necakaj kym ta necha on.nechaj ho ty.aspon debil konecne zisti aka si vynimocna ked si ho nechala ako jedina nie ze on teba musel nechat lebo si nasiel inu dierku.vykasli sa nanho aj ked to nebude lahke ale bude ti lepsie a uvidis ze ti odlahne.drzim palceky..ja som toto tiez niekedy davno zazivala ale este ma ktomu aj bil za nieco co som ja neurobila.
hmm, mate pravdu:(( aj ja uz mam po krk toho, ze mna stale podozrieva, vycita mi, ze sem-tam napisem kamaratovi...teraz napr. mame spolocnu brigadu,tak zacal vymyslat,ci sa mi nepaci jeho bratranec, kt. tam tiez robi...no verili by ste? a on si popritom vypisuje s byvalou, posiela jej nove cislo a uz ma to fakt stve! len on si nexce pripustit aj tie svoje preslapy, ked podviedol byvale...klasicka vyhovorka, ze uz to aj tak nefungovalo:( xlapi si neveru nikdy nepriznaju, ale keby sme im to nahodou urobili my, tak uz sme tie najhorsie spiny:((