ahojte, uz som zalozila jednu temu,ale nik si ma nevsimol a ja som ozaj uz zufala, prosim, ak nemate skusenosti, napiste mi aspon svoj nazor... dakujem
pouzivam naplaste EVRA a zabudla som si nalepit novu naplast-avsak zacinal mi prave novy cyklus,mala som po menstruacii.Nalepila som si ju teda o den neskor, doktorka mi potom kazala, az si zmenim den vymeny na tento den, kedy som si ju nalepila dodatocne...Potom, ked presli 3 tyzdne a mala som mat prestavku bez, som sa odrbala a nalepila si dalsiu, teda bez prestavky som zacala novy cyklus..na nete som nasla, ze to je to iste, ako ked som mala tabletky a chcela som vynechat menstruaciu, tak som bez prestavky zacala uzivat dalsie balenie.. No cely tyzden som mala strasne krce a tlaky a nakoniec mi aj tak prislo krvacanie, avsak aj tak v uplne inej dobe, akoby som mala menstruaciu a krvacam uz 8 den. Nemusim mat vlozku, staci mi na cely den intimka, nie je to silne,ale je to krvacanie,zo zaciatku len take spinenie a teraz normalne krv, ako pri menstruacii. Je toho malo, ale je to. Vobec neviem, co si mam o tom mysliet a kedy to asi skonci :( Asi som si naburala cyklus,ale preco krvacam tak pridlo? Normalne krvacam tak 4 dni... dakujem moc za vsetky rady a komentare.
Pouzivam naplaste EVRA a zabudla som si nalepit novu naplast
dievcata, ja som tie naplaste pouzivala asi 5 mesiacov...no vsimla som si ze som velmi precitlivela, priam depresivna, unavena a citila som take mravencenie v nohach a tie zmeny nalad. hroza. predtym som roky brala tabletky a nemala som ziadny problem. opisujem to preto, ze tieto priznaky je lahke prehliadnut...alebo ta nenapadne ze to suvisi s evrou
babenky, dakujem moc za rady, uz som sa moc bala, co je so mnou. Teraz som uz opatrna :) musela som si kvoli tomu prepisat aj cely diar :)
no ja beriem tabletky a zo začiatku sa mi stávalo, že som si zabudla dať a potom si brala dve naraz a stalo sa mi to viackrát, ale cyklus mi to nenabúralo. tak ale u každého je to asi iné.
ahoj usiko, dakujem moc za radu, ukludnila si ma, lebo je streda a ja uz od minuleho pondelka v kuse krvacam..nie silno,ale proste to ani nie je spinenie, ale krvacanie a bez intimky sa nezaobidem. Navyse mam stale podtlaky. Len som sa chcela este spytat, preco je implantat taky zly? asi zalozim na to novu temu.. Uz som nad nim totizto rozmyslala, ze to vyjde lacnejsie, hoci to zevraj stoji okolo 7tis, ale je to na tri roky... tak ma naplaste vyjdu 1200,- na tri mesiace...
no ,arrrienka, neviem, ci evra nie je po implantate ta najhorsia horm. antikoncepcia aka kedy bola.....je znama tym, ze aj ked neprechydza pecenou, co je jej plus, sposobuje silne vykyvy nalad, depresivne stavy, odlepuje sa , sposobuje bolestti hlavy a krvacanie pomimo cyklu....samozrejme, ze ty si si okrem toho naburala cyklus, teda ono sa ti to upravi, ked budes brat dva, tri cykly normalne, ako mas nalepovat, ale neurob uz chybu....myslim ze je to 21 dni nalepena naplast, potom odlepit, 7 dni pauza a na osmy den znova nalepit...daj si pripomienku do telefonu dva-tri dni pred nalepenim a dva-tri dni pred odlepenim a uz nezabudni......ono, aj keby si brala tabletky a naburala si cyklus, tiez by si krvacala kadejako....nepanikuj, upravi sa to, len neurob chybu uz.....