homeopatiká na podporu imunity pre 1-r.dieťa

RNG

Zasada, po antibiotikach okamzite probiotika.
Atb znicia probiotika a tym znizia imunitu. To treba okamzite napravit zobranim dobrej silnej zmesi probiotik, necakat, kym sa v crevach rozmnozia nahodne kultury
Polnohospodari to rozumeju. Ked pooraju pole, hned do neho zasadia , inac tam vyrastie skodliva burina.
Lekarske presvecenie, ze sa to "nejak" samo upravi je asi take ako tvrdenie, ze ked sa po zbere psenice pole zorie, netreba nic zasadit, nova psenica "nejak sama" vyrastie.

matko999

Podla mna su homeopatika zbytocne vyhodene peniaze a vobec nezalezi na tom, ci v lekarni alebo u homeopata. Celkom urcite by sa antibiotika nemali pouzivat prilis casto, lebo sa takto imunita zhorsuje. Po lieceni antibitikami je dobre doliecit vitaminmi a mineralmi (B, C, Zn, Se). Nemozem radit pre male dieta, navstivte radsej lekara-imunologa, zisti presnu diagnozu a urcite poradi. Inak pre starsich urcite pomoze pohyb, sport, pestra strava, spanok, sauna, otuzovanie, masaz. Konkretne pre usta, nos, krk - lokalne dezinfekcne prostriedky.

eva2

Ahoj,ak ti mozem poradit SUPER homeopata, pan Bielik mobil: 0905 582 997. je z BA. mala som velke zdravotne problemy s ekzemom a hrub.crevom. jeho kvapky pomohli najlepsie. a mas zarucenu prirodu, ziadna chemia

inka

ja aj moja dcera sme už 5 rokov na homeopatikach,chodim do homeopatickej poradne a preto z mojej skusenosti by som ti radila nekupuj v lekarni ak už chceš homeopatika pre take male dieťa chod k homeopatičke.tie čo kupiš v lekarni maju velmi nizky potencial a su určenena všeobecne použitie čiže pomožu 5 ludom z tisic.