PROSIM O POMOC PRE MANZELA. na rukach v ohybe lakta sa mu vyhodil ekzem. svrbi ho to, ma to cervene s drobnuckymi vyrazkami. ako dieta to maval ale v puberte sa vyliecil, no teraz sa mu to vratilo. nechcem, aby uzival hormonalne a kortikoidne lieky a masticky. poznate niejaky iny sposob liecby, prosim o pomoc....
EKZEM
toto ma aj moj priatel.. ako malicky mal ekzem na predlaktí, na zápästí, na stehnách a lýtkach - cervene flaky - suché miesta.. na koznom mu vzdy dali rozne masticky, ktore mu aj tak nikdy nepomohli.. co s tym?? vzdy sa mu to objavi zaciatkom jesene...
Gabi manzelovi sa da pomoct prirodnymi doplnkami vyzivy /aloe,propolis,nenasytene mastne kyseliny omega 3 a omega 9,ktore sa nachadzaju aj v mase studenovodnych morskych ryb/. V ziadnom pripade by som
neodporucala manzelovi uzivat rozne maste hormonalneho charakteru obsahujuce kortikoidy. Tie kozne ochorenia neliecia a zatlacaju do vnutra. Ked prestane masticky aplikovat,
kozne ochorenie sa objavi znovu.
gabi...dnes som citala,ze na ekzem je dobre jest rybie maso...
Nie, na koznom mu daju chemiu. Pozri si temu NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO, prave som tam napisal nieco o tychhto veciach. Povedz manzelovi, nech pije 2 a pol litra vody denne, a nech pouziva morsku sol, alebo este lepsie himalajsku. Ak toto nepomoze, bude treba raznejsi pristup - detoxikovat telo. Treba tiez pit zelene caje.
Na kožnom mu najlepšie poradia. Nikto z nás mu nenasadí správnu liečbu.