HAK

Príspevok v téme: HAK
dragonka

ahojte baby chcela by som sa spytat na HAK niesom s tym dost skusena ale tak sa spytam kedy po uzivani tabletok mozem s partnerom sesualne zit bez ochrany od ktorej zobratej tabletky?

a keby som brala HAK tak mozem mat s partnerom pohlavny styk bez ochrany aj ked vysadim HAK ked ma prist menzes a potom hned 2 den nasadim HAK a nemozem byt tehotna??

spoluziacka hovori ze to tak bezne robi a HAK funguje dobre ak som nezabudla zobrat ziadnu tabletku a brala som ju tak ako treba ale chcela by som sa spytat vas ake vy s tym mate skusenosti :)

dakujem za odpovede s pozdravom dragonka

dancaBB

kolarika aby sme sa rozumeli..nemyslela som tym ze teraz to mozes tak brat 1 rok..ale myslim ze 2, max 3 mesiace je uplne ok...o nic neprides :D

dancaBB

vysadzuje sa preto aby si telo oddychlo od hormonov....aspon trochu...to krvacanie samo o sebe neni potrebne, ved niektore zeny stracaju pri hak menzes..petoze nemaju co krvacat...a inak uz je aj HAK ktora sa bere nepretrzite, yaz sa bere 24/4 a qlaira 26/2

koralika

tak na co sa potom vysadzuje hak.. to by som ju mohla nepretrzite brat.. potom su to len zbytocne starosti s mestruaciou... ale asi bude na to nejaky dovod

dancaBB

koralika nie pretoze ked beres HAK tak vlastne ty nemas menzes pretoze nedochadza k ovulacii a ani sa maternica nepripravuje na uhniezdenie vajicka...ked beries HAK tak sa to vola ze krvacanie z vysadenia..proste neni to menzes a neni to potrebne...lebo v tebe sa nic nehromadi v maternici lebo sa telo nepripravuje na oplodnenie...takze myslim ze sa nemas coho bat..je to ok..

alzbee

Mna by zaujimalo (tak dobuducna), ze ako je to s vysadenim HAK? napr.-chcem si dat polroka pauzu od HAK...doberiem blister, pride menzes, ale dalsie tabletky uz nebudem brat...a potom, keby som o pol roka chcela zase zacat brat, tak ako treba postupovat? Treba ist zase na gyndu a na testy? alebo staci len povedat, ze chcem zase tie tabletky, co som kedysi brala a zacnem ich brat zase pocas 1.dna menzesu? a myslite, ze by zase bolo prvy mesiac to spinenie? Nemate skusenosti?dakujem:)

dancaBB

koralika da sa brat 2 balenia za sebou..ale vyber 2 balenia za sebou po 21 tabletiek a potom pauza...ziadnych 5 dni a potom pauza..celych 21 a potom az pauza...lebo sa ti moze narusit cyklus a to asi nechces

koralika

a ked zacnem brat naraz 2 balenia hak bez prerusenia?? je to tam v letaku napisane,nic sa nedeje vsak?? lebo akurat jak mam mat tu 7 dnovu pauzu idem na chatu s priatelom a nechcem mat kramy,.. da sa to vsaK?? a aj keby som brala z druheho balenia dajme tomu 5 tabletiek.. potom by som si dala tu 7 dnovu pauzu a potom dobrala tych 14 tabletiek a potom zase 7 dnova pausa?? ci toto je uz blbost??