zabrany v sexe

Príspevok v téme: zabrany v sexe
nikavero

myslim si, ze s partnerom mame uspokojujuci a skvely sex. casto ho parktizujeme, casto sa o nom rozpravame, o nasich tuzbach, fantaziach... ale, hoci nie sme tie typy, co ostanu len pri misonarskej polohe, mnoho nasich fantazii zostane len v hlave, a to hlavne kvoli mne. ked uz pride na TO, neviem sa odviazat, sa hanbim alebo co a mi to uz ide pekne na nervy, lebo tie veci mam naozaj chut vyskusat. ako sa zbavit tych zabran???

lejca

aj u mna je to nieco podobne...ja napriklad nikdy neviem zacat nic:( aj ked velmi chcem nieco urobit neurobim, viem ze moj priatel by sa velmi potesil keby som nieco zacala ja ..ale mne asi naozaj pomoze len to vinecko:) :)

nikavero

pre UTOPIA: tak moj problem urcite nie je v tom, ze by som sa hanbila kvoli svojmu telu. to urcite nie. viem, ze moj partner sa zboznuje na mna pozerat a ze mu pripadam krasna a moje telo ho vzrusuje. heh, ja skor uprednostnujem sex pri svetle, rada sa na nas pozeram, skusali sme aj sex pred velikanskym zrkadlom a bol to UZASNY zazitok, vrelo odporucujem. myslim, ze to, co brani mne, nie je hanba. skor, ako si to pomenovala ty, sa bojim, ze sa strapnim. nemala som vela sexualnych partnerov a povacsine boli oni ti aktivnejsi. ja by som vsak tiez chcela prekvapit, spravit v posteli nieco, z coho bude moj partner cely "paf". ale bojim sa , ze to pokazim

utopia

nikavero,ale prečo sa hanbíš? Ze sa strápniš,alebo v čom je presne tvoj problém. Lebo aj ja som veľmi hanblivá ale ja z toho dovodu,že sa hanbím vyzliecť. Pri sexe musí byť vždy tma,alebo paplon na nás,proste aby nevidel nič. Stále nato myslím a som v strehu aby náhodou niečo nezazrel. Ale pokiaľ je tma experimentovať polohami budem,skušať to či ono sa nehanbím. A ty sa čoho vlastne hanbíš?