PRVÝ SEX V ŽIVOTE - neurobiť chybu

lilia

urcite ked budete obaja ciet,tak to urobte,ale nie na silu,že napr. twoja najlepsia kamaratka sa wyspala wcera so svojim priatelom a ty teraz neces zaostavat tak sa vyspis tiež,to urcite nie..........a este 1 dotaz,preco stale pisete že sa treba xranit?wed predsa ked ho w cas wytiahne ? alebo ked nestrieda partnerky,ma iba tu swoju?

juva

Ja si tiež myslím,že by mali byť obaja na to pripravený.Teda najmä baba by to mala sama cítiť,že to naozaj chce,lebo chalan to väčšinou vždy chce.:)) Ja som spala s priateľom asi po dvoch týždňoch aj niečo chodenia a tiež neľutujem.Proste to prišlo a chcela som to.Nieže by to bol nejaký pud,že chcem sex,ale chcela som to s ním a len s ním.:) Neskôr sme sa o tom bavili a hovoril,že by počkal koľko dlho by som chcela.Vedel,že je môj prvý čo sa týka sexu a tak si bol istý,že keby nechcem,tak to nerobím.Mala som 20 a on 25.A ešte si myslím,že by mali byť ľudia čo sa rozhodnú sexuálne žiť pripravený aj na to ako riešiť prípadnú nehodu.My sme si to už zažili,aj keď to bol len planý poplach,a viem,že môj partner by sa zachoval veľmi dobre.A nestresovali sme na nejakých fórach,ako niektoré deti tu..:)

baby

no malo by sa zacat ked to obaja chcu a mali by ste sa jasne ze chranit!!! ja som zacala v 19 a bolo to po dvoch tyzdnoch chodenia :)

sympatacka :)

no tak ja niesom este pripravena na sex to viem urcite..a ani teraz nemam s kym ...aj by sa nasiel niekto ale na jednu noc to nie je nic pre mna....takze si radsej pockam na toho "praveho" a nie s nejakym prvym debilom ktory mi pride do cesty...inac mam 19 rokov

Monitaaa

vies to je na tebe a na tom ako sa cítiš ty a či veríš svojmu partnerovi. jedine čo ti môžem poradiť je nezabudnúť na ochranu. tak sa drž

utopia

Ono sa to nedá naplánovať vopred. Jednoducho to príde samo. Ono je to u každeho iné. Niektoré páry chodia spolu roky až potom majú pocit že už je čas,niektorí mesiac a vedia,že nastala tá pravá chvíľa. Ak si niesi istý(A) a váhaš či rozmýšlaš,či už ,či ešte skoro,tak ešte pripravená niesi.