spolahlivost u gynekologa,prosim poradit

Príspevok v téme: spolahlivost u gynekologa,prosim poradit
zanetaaa2569

Dobrý večer.Chcela by som sa Vás opýtať na prehliadku u gynekológa.Mám 15 rokov a prvé sexuálne zážitky za sebou.Viem že prehliadka u doktora ma čaká a neminie ale chcela by som sa opýtať či je možné ísť tam s mamou,ale bez toho aby ona vedela že už panna niesom.Ak by som jej to mala povedať tak sama,nechcem aby sa to dozvedela od doktora.Gynekológ nemá právo povedať mojej mame pravdu však?za odpovede vopred Ďakujem.

mirka 23

Lekár bude vidieť, či si mala alebo nemala styk, neviem prečo robíš z toho také problémy, hlavne choď k lekárke, aby si vedela, či si zdravá.

zanetaaa

ja necem tam ist s mamou,ani mi nerobi problem ist tam samej..len som chcela vediet ze ci by sa ona o tom hned dozvedela...a este by som sa chcela spytat aj keby som doktorovi povedala ze panna som a on blanu neuvidi tak nemoze vediet ci som mala styk alebo nie ,vsak??

Summer_

klacka999 tampon ta nemoze odpanit, lebo nezajde tak hlboko a okrem toho v panenskej blane mas od narodenia taku malu dierku aby tade mohla prechadzat krv ked mas kramy.

klacka999

to je jasné ze zisti ci je alebo nie je panna, ale aj mna by zaujimalo, sice to uz mam davno za sebou, ale ci ten doktor zistí ze ju odpannil penis, a nie napríklad tampón. c

zanetaaa

a ak poviem ze som panna a doktor vidi ze nemam blanu,moze zistit ze som uz mala pohlavny styk aj nejako inak alebo si bude mysliet ze sa pretrhla pri inej cinnosti?alebo si nemozem vybrat normalnu prehliadku cez posvu aj keby som bola panna?

aduliena

Ak nechceš ísť sama, zavolaj so sebou nejakú kamarátku.
Ale čo sa toho týka, dnes je bežné, že sa aj panny vyšetrujú normálne. Ja som bola teraz s kamarátkou ako doprovod a tiež je panna a takisto ju vyšetrovala normálne a robila jej všelijaké vyšetrenia...

kikulka

no vieš,ak s tebou pôjde mama do ordinácie ,tak je jasné,že sa to dozvie,lebo prvé čo bude,sa ťa spýta,či si už mala pohlavný styk,aby vedel,či ťa môže vyšetriť cez pošvu alebo bude musieť cez konečník...ak by aj s tebou nešla do ordinácie a čakala na teba v čakárni,tak akonáhle začuje slovo cytológia,je jasné,že ťa vyšetroval cez pošvu a tá sa na preventivke vždy robí,takže ja ti radím,pokial nechceš,aby sa to mama dozvedela,tak tam s ňou radšej nechoď