Ako pribrat?

Príspevok v téme: Ako pribrat?
majkaM

ano, moj problem sa vola: ako pribrat?!Ja som bola vždy štihla ale nikdy som nechudla iba ak veľmi pomaličky priberala. Teraz mám 176cm a váhu 48kg. Moja vaha sa postupne vysplhala na 55kg a bola som spokojna- ale to bolo pred 2 rokmi. Minulú jar som začala chudnut- bolo to obdobie maturít. moja vaha: 52kg. Tuto jar som opäť schudla na 48-49kg. Jem pravidelne, mam pestru stravu tak neviem preco?! Pocula som vsak aj o tzv.diagnóze ,,nervózne črevo" a to na mna celkom sedí lebo mám teraz dovody byt pod stresom a hlavne citovým napätim. Ked som takto nervozna tak sa mi urobi taka guča v žaludku a tým pádom mi nič nechuti ale aj ked ziem tak hned vytravim. Keby to chcem riesit to by znamenalo ist k psychologovi?! Alebo uz som rozmyslala nad injekciami B12 alebo antikoncepciou. Vie mi niekto poradit...niekto kto bol v podobnej situacii??? dakujem :o)

cvicittellka

no to su skvele rady KISHIE, rady typu: jest chipsy, mastne jedla, maso, a sladkosti je dost dobra rada nato aby si clovek poskodil travenie, ja som napriklad pribrala vtedy ked som niekolko dni jedla zeleninu ovocie, slnecnicove a tekvicove jadierka a podobne veci, samozrejme aj ine jedlo, ktore som dovtedy jedla, clovek jedine priberie ak bude proste normalne jest tolko kolko potrebuje, a radsej by mal uprednostnit zdravsie jedlo a zaroven cvicit, cvicit, sportovat

AdamKrt

kiki987: tiez patrim medzi chudsich, ale zas az nie tolko. Takze ak to neni nejaka dedicna porucha napr. problem so stitnou zlazou, tak u mna zabralo to, ze miesto vela jedenia som jedol o trochu menej, ale pravidelne. Cize nebol som syty, celkovo som zjedol denne menej a pribral som.

kiki987

delphia-ano bola som na vysetreni so stitnou zlazou a nic nezistili, ze mam posilovat mi povedal doktor:-D

no a som taky stresovy clovek,uponahlany tak mozno aj preto:-D

AdamKrt

kiki987:

budem hadat. Chuducka si a s velkou pravdepodobnostou sa aj asi dobre najes a velke porcie a vseti sa divia, kam sa to do Teba zmesti ? Je tak ?

delphia

kiki napis na seba kontakt, poslem ti mailom kludne aj 10 kil :))

kiki na svoju vysku si velmi chuda. bola si vysetrena endokrinologom?

kiki987

ja mam 172 a 48kg a 24rokov, tiez by som chcela pribrat ale u nas v rodine su vsetci chudý.mate typ ako pribrat?

KISHIE

Priberanie závisí od metabolizmu.Všetci máte extra rýchle metabolizmy.S tým veľa neurobíte. K priberaniu som sa už vyjadril vo svojom prvom príspevku.Ľudia s extrémne rýchlim metabolizmom určitú dobu v živote nevedia pribrať ale raz to príde.Najčastejšie je to už po 19 roku života, kedy človek už nerastie. To znamená, že polovica z Vás bude vbudúcnosti obezná.

KISHIE

Ak dovolite chlapci a dievčatá na priberanie existuje veľmi ľahká rovnica:viac energie do tela-menej energie z tela=priberanie alebo u niekoho aj obezita.Všetkým dievčatám by som chcel odkázať,že nezáleží koľko máte kíl.Inteligentní chlapci"ako ja (:" Vás budeme súdiť podľa charakteru.Ak chcete silou mocou pribrať musíte dodržiavať tieto pravidlá: minimálne 6xdenne jesť
jesť veľa mäsa a sladkého
3xtýždenne cvičiť(ak chcete dobre vyzerať)
Ak chcete ešte vedieť viac odpíšte mi na e-mail KISHIE@azet.sk