vysadenie HAK

Príspevok v téme: vysadenie HAK
haky

chcem len vediet ci treba ist ku gynekologicke ked chcem vysadit HAK.....???ze poradit sa a oznamit jej to alebo tak nejak.pytam sa lebo tak chcem urobit o par dni a vazne nemam kedy k nej zajst..inak idem ju vysadit po pol roku lebo tie nalady co mam...nestoji mi to za to, radsej si budeme davat pozor ako tie roky predtym..co si o tom myslite?len rady nie som nejaka pubertacka abo tak ale s hak mam malo skusenosti...heh :-) polrocne len

fazula

radsej maj rozum a nieze potom tu zalozis novu temu, ze ci si tehotna :)
drzte sa, milujte sa, krotte sa :D
hehehe lahko sa mi hovori co?

haky

mas pravdu...ja som to zacala brat lebo som vzdy mala strach ze by som mohla byt tehotna nepouzivali sme nikdy nijaku ochranu..ale..no uvidim...keby sa smyklo budes to vediet prva :-D ale pssst radsej nebudem to privolavat..

fazula

:) bude to pre vas lepsie. ale davajte potom pozor ;)
nooo ja som brala koli prisernym bolestiam pri kramoch a akne. pocas HAKsa mi vsetko zmiernilo, pohoda. ale tiez som bola rozcitlivena, pribrala som, fuj fuj. a po kratkom case sa bolesti zacali objavovat zas, tak som si povedala ze to nema vyznam, boliet to bude tak ci tak, ale chemiu do seba tlacit nemusim..

haky

nooo diiiky si zlata..no ved to nebola som si ista ze ci mozem vysadit v polke balenia alebo tak tak radsej cakam kym ho vyberiem...tento tyzden doberiem. a preco si ju vysadila? ja som strasne naladova, vacsinou nervozna a potom sa na priatela hnevam za blbosti sa zatnem a nepohne so mnou..a ani nemam chut na sex skoro vobec..jedina vyhoda je ze mam slabe kramy a neboli ma pri nich brucho a trochu sa mi zvacsili prsia ale aj tak som si povedala ze radsej vydrzim tie bolesti ako toto psychicke trapenie aj mna aj mojho priatela..

fazula

nooo ja som vysadila bez vedomia gynekologicky, je to vpohode. akurat som volala predtym kamoske nadejnej mladej gynekologicke, a ta vravela akurat, ze mam vysadit az po vybrani jedneho balenia (mesacneho). takze tak. drzim palec.