Ahojte mam taky jeden problem poviem vam moj pribeh...S mojim priatelom sme to skusali bez ochrany proste len tak a stalo sa to ze sa namna vystreikal teda na mou muslu....No potom som sa rychoo utrela a stalo sa to ze mu tam potom vosiel palec a je mozne ze este nieco navrchu bolo a zatlacil to dnu....No kramy som dostala ako mali prist v poriadku len boli trosku slabsie...A teraz citom v bruchu take ako keby nieco vone zilo teraz neviem ci to je dieta alebo co ale niekto mi hovoril ze to moze byt aj pasomnica teras som zmetena ked si prilozim na brucho ruku citim take vybrovanie jemne ale v oblasti brucha a nie podbruska... prosim poradte mi co to moze byt vazne som znepokojena netusim co to je a bojim sa velmi pprosiiiiiiiiimmm pomoc..................:(:(
Nieco vomne zije!!!!!!!!!!!!!!!
videla si film votrelec? mouheheheheeee :D
A niesi hladná? Nebudú to cigáni? Oni radi vyhrávajú..
Žasnem...a kolko mas Ty moja rokov ???
ak si mala menzes ako zvycajne mavas 5-7 dni tak je v setko v poriadku a mala si silne alebo o nieco slabsie
ale ak si mala slaby menzes a trval len 2 alebo 3 dni tak by som si spravila tehotensky test a isla sa aj vysetrit ku gynekologovi alebo gynekologicke niekomu komu sa s takymto problemom kludne mozes zverit vsak na to su tu pre nas lekari aby sme im povedali co nam je a aby nas vyliecili :))
tak ked si mala manzes tak by to nemalo byt nic len ty si to silno v tele vsugerujes ze cakas babo...
a ak stale niesi vyrovnana s tym ze niesi tehotna tak si kup tehotensky test a tam sa to dozvies alebo dalsia moznost je navstivit gynekologa a povedat mu co sa stalo a nech ta vysetri... :))
je mozne ze v 17-tich netusis nic o ochrane pri sexe, a toboz o rozmnozovani... normalne..tato tema je silne kafe
To bude dajaky votrelec podla mna... vyskoci ti von cez hrudnik za par dni
no 17 preto by som to neprezila ale tak dieta nemoze ved odvtdy je len mesiac co sa take daco stalo ale vazne sa sdomna neurobil ôllen je mozne ze to tam zatlacil a ani nie hlboko tak ja neviem skor sa obavam ze to bude ta pasomnica lebo sme mali stejky na obed asi par dni potom co sa to stalo a veravi krami mi prislio pekne ako mali len bolui onieco slabsie noo