prednedávnom som zistila že priateľ s ktorým chodím viac ako 5 rokov si píše s inou.dlho som tajila že to viem a nakoniecom som mu to povedala on ma potom presviedčal že už sa to skončilo že si už nepíšu ale vedela som že ma klame.nakoniec som nabrala odvahu a rozisla som sa sním.ale on sa potom uplne otočil a prosil ma ešte o jednu šancu že sa zmení tak sme sa dali opäť dokopy ale problém je v tom že mna počas tej doby ked sme sa rozišli zaujal niekto iný.a stále naneho myslím.a neviem či je to iba také pobláznenie alebo niečo viac.
zažili ste už niečo podobné?
MNO A PRE TOTO NEZNASAM DRUHE SANCE...PODLA TO JE TOTALNA HOVADINA LEBO TO UZ NEMOZE BYT TAKE JAK PRED TYM PRETOZE TAM JE STALE TEN DOVOD PRE KTORY STE SA PREDTY ROZISLI...
mirodinero ako môžeš povedať že mať takú ako som ja je ako za trest keď ma vôbec nepoznáš nevieš aká som.on môže byť rád že má takú frajerku ako som ja lebo to čo som mu už ja odpustila a prepáčila by iná neurobila.a ked nevieš povedať nič normálne k veci tak sa radšej ani nevyjadruj k téme.
podla mna by si sa mala velmi zamysliet ako vam to doteraz klapalo a ci sa aj nieco zmenilo od vaseho rozchu vsak si este mlada a mas cas si este uzivat a mozes skusit niekoho ineho mozno ta bude mat ovela radsej a bude si ta viac vazit nosit na rukach ale ked mas takeho chlapca tak ja by som ho neopustala chlapy su niekedy hnusny stoja o dievca len preto aby si dokazali ze vedia si tu zadanu zenu ziskat k sebe a tak vytvoria vo vztahu rozpory...
mimo si isto ty
praveže nie ona je uplne od inakiaľ.ved to je to že už mu nedokážem tak úplne veriť.
no ja mam 20...vies..tiez to nebolo take,stale som mala pochybnosti, uvazovala ci na nu mysli, ci sa nahodou niekde nestretavaju (su z jedneho mesta)...proste,strasne ma to zralo...a pravdupovediac,zerie doteraz,ci nie je pre zmenu nejaka ina,ale snazim sa..aj ked to je NESMIERNE TAZKE!!!
mam 21.tu šancu som mu dala ale trapi ma to že už to neni take ako predtym a ani k nemu necitim to čo predtym.ale snažim sa aby sa to zlepsilo a fakt mu chcem dat este sancu.
skus mu dat dalsiu sancu...viem,co znamena,ked je chalan hrdy, az privelmi to poznam..ale beriem to tak, ze len skryvaju akysi strach a neistotu..fakt,daj mu sancu..kolko mas vlastne rokov ak smiem vediet?
no ved to mi najviac ublížilo ze tie smsky neboli len tak nejake.dokonca jej pisal take veci co mne nikdy nenapisal.