no mam zapal stredneho ucha... problem v nom ani tak nieje ale vcera som prestal uzivat ROVAMYCIN a dnes som dostal dalsie antibiotika AMOKSALIV ( dufam ze som to dobre napisal ) .... mohol som to zobrat ?? nestane sami nic ??
Zápal stredného ucha
A ktora koza ti cervena?
tak mam vyrazky... teda cervenanie kozy na neiktorych miestach.... zrejme mam alergiu na AMOKSIKLAV
Burov alkohol sa dava na kusok gazy a vsunie na viac hodin do ucha. Osobne by som to neodporucal.
Alkohol do ucha nepatri. Alkohol sice sterilizuje, tj zabija niektore skodlive kultury, ale vysusuje.
Kokosovy olej je tiez antimikrobialny a zaroven vyzivny a hojivy a naopak ma schopnost cistit usi od mazov, ktore sa pri zapale vytvaraju ako obranna reakcia.
Mazy vynesu von infekcne organizmy, podobne ako inde v tele hlieny.
Kokosovy olej ich rozriedi, aby sa mohli dostat co najskor von.
ale ja som dostal BUROV
do ucha si nekvapkaj nic ine podla moznosti nez olivovy alebo kokosovy olej.
janik, zapal stredneho ucha nastane, ked sa dovnutra dostanu rozne bakterie a kvasne kultury. Zacne sa tam vyvijat plno odpadu a casto sa eustachova trubica, ktora by to mala odvadzat von zapcha. Takze v prvom rade treba odhlienovat, v druhom adresovat vsetky mozne infekcie, typicke pre zapal stredneho ucha. A to vo vyse 90% pripadov dosiahnes NAC a oreganovym olejom.
Ked to nepomoze su aj ine sirokospektralne antimikrobialne prostriedky ako Samento/Vilcacora, GSE,graviola, lapacho, collostrum...,
......
Niekedy je treba zvysit pocet a aktivitu bielych krviniek, na to sluzia betaglukany. Ucinna intenzivna davka je 3x400+ mg denne
pocuvajte do burov si mozem aj nakvapkat do ucha ?? alebo iba na vate alebo niecom... ?
ach jaj RNG napisla som tu 3 svoje problemy a na vsetky si mi odporucil NAC a oreganovy olej :D ( mam doma AMBROBENE mam aj to brat ? )
A tiez NAC, odhlienovac, aby sa vnutorne ucho mohlo vycistit.
co tak brat aj oreganovy olej. Ten je na taketo zapaly vyborny