Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Disulone

Príspevok v téme: Disulone
kamélia

Prosím Vás o radu.Mám nového priateľa sme už 3mesiace spolu.Náš vzťah sa zakladá na komunikácii,teda aspoň som si to myslela.Dnes ráno som mu našla lieky,ktoré vraj užíva-mne povedal,že sú to len vitamíny.Ide o liek disulone na nete som sa dočítala,že ide o chemoterapicum.A ani ďalšie infor.sa mi o tom lieku nepáčili.Nechcem rady o produktoch náhradnej a doplnkovej medicíny,ale chcela by som vedieť či má niekto skúsenosti s týmto liekom a čo trápi môjho priateľa.PROSÍM VÁS POMOŽTE MI rozhovor s ním si nechávam až na večer....chcem byť však "pripravená".ďakujem.

trece

ja pouzivam disulone uz15rokov.je to naozaj xemoterapia a je povodne na lepru co asi urcite tvoj priatel nema ale je aj na tazke formy koznyx oxoreni.rozhodne to nieje vytamin a sa cudujem ze take nieco povedal lebo je to len na predpis a neda sa volne kupit

RNG

celiac je nedostatok enzymov, ktore maju spracovat(rozlozit) bielkovinnu zlozku lepky, gliadin. Tato potom ulepi creva a znemozni normalnu latkovu vymenu. Viacere bielkovinne(proteolyticke ) enzymi tu pomahaju.Napriklad, Pancreatine, Bromelaine, Multi Enzyme. Existuju dokonca specialne enzymaticke zmesy navrhnute pre celiac-ov, hoci aj tieto vseobecne zmesy su napomocne.A hovorime nie o liekoch, len o potravinovych doplnkoch, bez akychkolvek zlych bocnych ucinkov.

kamélia

No veď som mu to všetko povedala,a chudáčik len mrkal s tým svojim očkámi a ja tiež,že som sa dozvedela,že je celiatik :)

kamélia

Tak agina,len toľko,že si mala pravdu je celiatik.Bol však zhrozený čo všetko nevedel o tom lieku.Berie to už také 3roky bez toho,žeby mu niekto kontroloval krv.Tak pôjde dať všetko prešetriť.Som rada,že to není lepra a podobné .... :))))

kamélia

Agina-presne to som sa dočítala aj ja a taktiež som našla o tom lieku aj to čo si odkázala RNG.Presne aj ja som to našla a aj to,že je už dávno stiahnutý z trhu teda aspoň v Čechách na 100%.
WOWO-nech máš pravdu...ale v poslednej dobe mi teda s ním není veľmi do smiechu:( je zvláštny...

agina

kamelia, este ma napada, mozes sa opytat v lekarni na tento liek, na co vsetko sa pouziva, aby si bola vecer na to pripravena.

agina

Kamelia ak nema bezlepkovu dietu, tak potom ze by mal lepru??? Teraz som sa docitala, ze je to na liecbu lepry. Inak si neviem vysvetlit, z akeho dovodu by tento liek bral a hovoril by ti, ze ide o vitaminy. Kazdopadne tento liek je uz davno stiahnuty z trhu, tiez je zaujimave, ako sa k nemu dostal.
RNG vraj tento liek bol urceny na licbu vyrazok vyskytujucich sa na kozi u celiatikov.

RNG

pribalove letacikyn su pisane vyrobcami, takze na ne by som sa 100% nespoliehal.
Dokonca pri dovozovych ich casto pisu dovozcovia alebo ti, co liek povoluju a tam casto komercne zaujmy prevladnu nad zdravotnymi, zialbohu.
A tak su casto aj lekari dezinformovani a predpisuju lieky navrhnute povodne na nieco celkom ine.
Ako som povedal, povodne bol liek navrhnuty a odskusany na malariu a toxoplazmozu.
Pravdepodobne (opakujem sa...) moze byt ucinny aj na kozne problemy sposobene parazitmi, ale nie na vsetky dermatitidy v ziadnom pripade.