Ahojte uz asi 2 mesiace ma trapi jeden psychicky problem. Uz som tu aj o nom pisala. Ale teraz hladam niekoho kto by mi mohol pomoct. Takze ak je tu nejaky "psycholog" alebo niekto kto sa takymto problemom venuje a rozumie ozvite sa mi prosim. Potom by som to radsej riesila uz formou mailov.Dakujem :o)
psych. problem
EMMA18: tak, co tu opisujes, su typicke priznaky depresie..a tym spustacom pravdepodobne bol psychicka trauma z rozchodu..sice si si to uz rozumovo zdovodnila, vnutro ostalo v spodnej casti sinusovky..ak mozes, zajdi za psychiatrom, a on cielenymi otazkami zisti, aka hlboka ta depresia je
myslela som ze by sme to viac rozobrali v maily ale tak mozem to napisat aj sem.
Moj problem mam uz vyse 2 mesiacov. Pred rokom sa somnou rozisiel priatel a snim odisla aj moja chut do zivota. O to by ani az tak neslo pretoze s rozchodom som sa uz zmierila viacmenej. Ide o to ze ma nic nebavi , nic ma netesi , stale som smutna a aby toho nebolo malo trpim nejakym zvlastnym strachom. Proste stale mam pocit ze mi je zle, ze kazdu chvilu odpadnem a to hlavne ked som sama. Nemozem jest , na nic sa nedokazem sustredit. Prinasa mi to velke utrpenie pretoze v podstate nie som schopna cokolvek spravit.Uz rano ked vstavam nemyslim na nic ine len na to ako sa budem cely den trapit a jak mi bude zle. A s tym aj zaspavam Ja uz vazne neviem ako dalej. Vzdy si len poviem ze horsia je snad uz len smrt
EMMA18: myslis si, ze ti niekto pomoze, ked ani nevie s cim?