Dobrý deň , chcem sa spýtať ako správne holiť intívne miesta??? používať aj nejaké špeciálne gely, kremy?? ( či už na holenie al. po hoení?) .. :) Ďakujem
spravne holenie ....
Potrebujem pomoc s holením noh...bud mám zlú žiletku alebo newiem ae vždy po holení mám stále chlpky...a stehná sa nedajú vobec oholit
technécium: to bolo pre mna alebo na aky prispevok si reagoval???
skúste použiť letlampu a nemáš problém
na intimne miesta s gelmi opatrne nech si nepokazite spravne ph..potom budete behat s vytokmi na gyndu
zdravim, pls pomooooc. mam 18 a normalne sa holim na tvari, nic nenormalne :). ale chlpky mi rastu aj smerom od kotletiek pod oci a v tych partiach. nieje to zatial nic hrozne, ale nechem aby strdli...co s tym??? mam ich holit, ci nie? pls pomozte martin2563@zoznam.sk
diiik
neboj no sice som sa este neholila aj ked sa trochu bojim ale co nejako to vydrzim
Moje holenie noh vzdy dopadne hrozne ked som si robila depilaciu v lete pomocou ziletky moje nohy boli cele cervene a hrozne ma svrbeli tiez sa i robili vyrazky..ked som isla vonku tak som si musela davat siloky aby mi to nebolo videiet a kedze bolo hrozne horuco citila som sa hrozne.No teraz pouzivam depilacny krem a poriadnu zletku.
miso ??? ved ale kde si videl chlapa si holit fuzy voskom ?? pre boha ved ludia trosku rozumu zas predsa niesi baba ,,,babam inak rastu to su len chlpky a chlapom rastu chlpy ktore su musia holit ziletkou a nie voskom :(
HM......INTÍVNE miesta neviem čo sú......ale intímne miesta si môžeš holiť normálne ako keď si holíš nohy napríklad.. Samozrejme treba použiť aj gel na holenie,hocijaký a novú žiletku.nie nejakú tupú..