P_O_T_R_A_T

barbinka

ja som to nemyslela na teba, ale všeobecne. škoda, že si to nepochopila. a je to dar, lebo veľa žien dieťa mať nemôže.

leerka

ty citaj, co ja pisem, nie som tehotna, mam na to dost rozumu, iba zastavam nazor, ze kym nebudem mat dom, auto a peniaze, tak dieta nechcem, lebo moja laska a to ze je to dar mu nijako nepomoze, takze radsej dvakrat citaj, dobre??????,

leerka

jasne, dieta je dar, dobra kravina, a ked nemas kde byvat, nemas peniaze na jeho vychovu, nemas mu dat co jest, naje sa z tvojej lasky, chod s takymi nazormi do riti.....reagujem na qqq...

jablonkaa

ginka, ak nemas 18, mas o problem navyse, rodicia musia byt oboznameni a musia dat suhlas na umele prerusenie tehotenstva."asika" mam pravdu, vsak? podla sposobu tvojho pisomneho prejavu tipujem, ze mas cca 16.
zuzu lienka ma cistu pravdu.
a qqq tiez, az na to, ze si nie som ista, ci vsetky gynekologicko-porodnicke oddelenia vykonavaju UPT.

qqq

V každej. Približne 8 tisíc. záleží od kraja. Východ lacnejšie,západ drahšie. Legálne do 12 týždna je možné,to je do tretieho mesiaca. Ale radšej to nerob, nechaj si to ved ťa boh obdaril. Ked sa to narodí,budeš mu zato vdačná.