Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

P_O_T_R_A_T

leerka

utopia, opicia laska tiez nie je dobra.... a tvoje dieta je este male, neuvedomuje si gto.... ked bude vacsie bude potrebovat hocico, bude si chciet nieco kupit, ist von a ty jej povies, nemam peniazky, ale aha tu je moja laska.....

utopia

Suhlasím s názorom dieťa si nechať. Leerka ak dáš dieťaťu dostatok lásky v živote nikdy nebude vyčítať matke,prečo si ho nechala. Robia to len deti ktoré sa pri matke cítili odstrkované,ale ak dieťa cíti že je pre teba všetkým,tak ti to nepovie. Moja dcera mi minule povedala,aby som nechodila do roboty ale bola stále s ňou,lebo nepotrebuje korunky iba moju lásku. A ked chce tak ho vychová aj sama.Ak može bývať u rodičov,viac jej netreba,bez auta sa dá žiť,ani my ho nemáme,ani bohatý niesme len priemerný ľudia. Ginka rozhodni sa ako chceš,študovať možeš aj potom, ale mysli na to,že to dieťa je kusok z teba tvoje vajíčko malé sa vyvíja,bože,už teraz by som ho ľubila. Ginka pozri si v rubrike Ostatné,temu Proti POTRATU. Veľa sily ti prajem a nech sa rozhodneš akokolvek nech to bude pre teba správne.

leerka

jasne, ze to nie je 100percentne, ja by som teraz nechcela deti,lebo vidim moju sestru, nevie ich vycovat, ale najlepsie na tom je, ze aj keby som teraz otehotnela, aj tak by som si toasi nehcala...., lebo viem, ze priatel by sa o nas dokazal po tychto strankach postarat...

barbinka

teraz beriem antikoncepciu, ale nikdy nevieš, nič nie je 100%tne. len teraz kebyže otehotniem, tak mi to vôbec nevadí.

leerka

ved si sa mohla chranit, nie?aj keby si mala 17 existuje antikoncepcia, kondomy, naplaste, a kazdy mame iny nazor, ja vidim ako dopadla moja sestra, tak preto som voci tomuto taka....

barbinka

leerka: ide o to, že som mohla aj skôr, ale rozmýšľam aj hlavou. proste v tom veku som si nemohla dovoliť dieťa, tak som nepokúšala osud. ale nikomu neberiem jeho názor na potrat. nech si každý robí, čo chce. je to len o každého hodnotách a prioritách.

leerka

dobre, to je tvoj nazor, ze by si si dieta nezabila, chces byt zodpovedna, ale musis mysliet aj na existencne veci.....a neviem, co s tym ma spolocne, kedy si zacala sexualne zit... tvoja vec

barbinka

leerka: mám 24. a nehovor keby, keby. ja som začala sexuálne žiť v 19tich a o nič som neprišla. myslím, že som sa správala zodpovedne.
ale keby to tvoje keby, tak aj tak by som svoje dieťa nezabila. ja by som s tým nedokázala ďalej žiť.

leerka

no dobre, predstav si, ze ostanes tehotna, praitel sa na teba vykasle, ty byvas u rodico , nemas pracu, nemas vlastny byt, ani auto, co ak dieta dostane neaky zachvat horucku v noci, a v dospelosti ti bude vycitat, naco si ho mala, ked si sa o neho nedokazala postarat po ziadnej stranke, financnej, existencnej, .........a ty mu povies, ved som ti davala lasku a ty si moj dar, ..... hahaha, nehnevaj sa, kolko mas prosim ta rokov? a mas uz deti?