aj vam sa stava, ze pri sexe vam ide von vzduch z posvy a vydava ten neprijemny zvuk? je to dost neprijemne, hlavne ak vam na partnerovi zálezi a chcete mu byt v tej chvili pritazliva.
vzduch
MNE SA TO STAVA HLAVNE PRI MASTURBOVANI
preco to ten zvuk vobec vnimate ????? mi ten zvuk ani nevnimame a ak hej tak sa podpichneme ale jednoducho bereme to normalne
keby len pri sexe :D
vala,preco by mu to malo byt trapne alebo Tebe? Je to bezna zalezitost,mozno po prvy krat,že ups,co to bolo,ale teraz sa tiez na tom s priateľkou zasmejeme. Povedal by som,že ma to aj celkom vzrušuje, a ťapnem ju pri tom po zadku, keď vide ten zvuk, keďže je to väčšinou pri polohe zo zadu. :-)
no my sa na tom schuti zasmejeme, robime si srandu, ze co "dokazem" :-DD
to sa stava, ked si v urcitej polohe,tak ju jednoducho zmen..
ano stava sa mi to a fakt to neznasam :D je to take trapne.. s priatelom sa vzdy tomu len zasmejeme a je to v poriadku :))
baby, vasi chlapci si asi myslia, ze maju vacsieho nez v skutocnosti, preto si kupuju kondomy vacsej velkosti. Skuste kupit mensie a so zvliekanim problem nebude:-))
som myslela, ze ci to nie je tym, ze je vchod do posvy užší.
no s zvlecenim mame problem aj my. Ak este niekdo tak naiste. Po par vniknutiach do mna ho musi napravit. je to blbe.