HAMBÍM SA...pomoooooooooooc

Príspevok v téme: HAMBÍM SA...pomoooooooooooc
dendaaa

ludkovia poradte mi,,,ked som s mojim priatelom a sme už taký rozvášnený ja sa strašne hambím chytiť ho tam dole...ešte som to vlastne ani nikdy neurobila..chystame sa na xatu a tam by osm sa s nim chcela prvy krat vyspat ale po prve hambim sa chytit jeho penisu a po druhe hambim sa pred nim vyzliect bo som baculatejsia,,pls poradte co robit..

fuha

no rôzne baby su rôzne aj v týchto veciach myslím si že nie je zlé že sa bojí :) niektorým dievčatám to ide samo a niektoré sa musia k viacerým veciam odhodlávať. A úplne ta v tom chápem :) ale je to len čisto v tebe nie je sa čoho báť a ešte jemu sa to bude určite páčiť ;) stačí len chcieť ved to nič nie je :)

xyz

zenske vy riesite fakt take sracky az mi je z toho zle... keby boli na svete len taketo problemy, ako by nam bolo vsetkym dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rika89

v ohodke sa uvolni mylsi nato ako ho mas rada a tak nie na to ako vizeras hlavne nestresuj musi sa ti to pacit!!!!!nerob nieco co nechces!alebo sa skus otom aj porozpravat aj s priatelom!!!vela stastia:D

aslx

ach...to čo toto tu je..asi ekd ta chalan lubi..tak talubi aj taku aka si keby sa mu na eteb nepaci nieco asi spolu nieste

nikitka

no tak ymslim si ze ak ta ma skutocne rad tak mu to ze si baculka prekazat vobec nebude.naopak niektory chalani maju radi baculky a nie nejake vychrtnute baby,dievca ver si a uvidis ze ked to pride tak to bude uplne uzasne

mimussa

ja som tiež baculka a moj prvy sex bol uplne v pohode.ked sa ma partner spytal ze preco som taka napeta a som mu to povedala tak sa zacal smiat ze ci mi hrabe ze on je so mnou preto ze ma lubi a nie pre moje telo.nicoho sa neboj ak ta lubi tak si to super uzijete ver mi.a ten druhy problem.tak toho sa vobec neobavaj,penis je ta najlepsia vecicka s ktorou sa da suprovo pohrat,uvidis,len sa pekne uvolni a vsetko si vychutnavaj.drzim palce:)

zhrozena

Ked dozries na sex,nebudes sa bat a hanbit nicoho, len to budes velmi chciet, ja ti radim pockat, ocividne si mlada bambula a nie zrela na to.