ludkovia poradte mi,,,ked som s mojim priatelom a sme už taký rozvášnený ja sa strašne hambím chytiť ho tam dole...ešte som to vlastne ani nikdy neurobila..chystame sa na xatu a tam by osm sa s nim chcela prvy krat vyspat ale po prve hambim sa chytit jeho penisu a po druhe hambim sa pred nim vyzliect bo som baculatejsia,,pls poradte co robit..
HAMBÍM SA...pomoooooooooooc
no rôzne baby su rôzne aj v týchto veciach myslím si že nie je zlé že sa bojí :) niektorým dievčatám to ide samo a niektoré sa musia k viacerým veciam odhodlávať. A úplne ta v tom chápem :) ale je to len čisto v tebe nie je sa čoho báť a ešte jemu sa to bude určite páčiť ;) stačí len chcieť ved to nič nie je :)
OMFG..:D
ja ti radim,prekonaj sa a uvidis ake to bude uzasne
zenske vy riesite fakt take sracky az mi je z toho zle... keby boli na svete len taketo problemy, ako by nam bolo vsetkym dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
v ohodke sa uvolni mylsi nato ako ho mas rada a tak nie na to ako vizeras hlavne nestresuj musi sa ti to pacit!!!!!nerob nieco co nechces!alebo sa skus otom aj porozpravat aj s priatelom!!!vela stastia:D
ach...to čo toto tu je..asi ekd ta chalan lubi..tak talubi aj taku aka si keby sa mu na eteb nepaci nieco asi spolu nieste
jeziiiiiis.!..no trapne! ! ! co sem este nepopisete
no tak ymslim si ze ak ta ma skutocne rad tak mu to ze si baculka prekazat vobec nebude.naopak niektory chalani maju radi baculky a nie nejake vychrtnute baby,dievca ver si a uvidis ze ked to pride tak to bude uplne uzasne
ja som tiež baculka a moj prvy sex bol uplne v pohode.ked sa ma partner spytal ze preco som taka napeta a som mu to povedala tak sa zacal smiat ze ci mi hrabe ze on je so mnou preto ze ma lubi a nie pre moje telo.nicoho sa neboj ak ta lubi tak si to super uzijete ver mi.a ten druhy problem.tak toho sa vobec neobavaj,penis je ta najlepsia vecicka s ktorou sa da suprovo pohrat,uvidis,len sa pekne uvolni a vsetko si vychutnavaj.drzim palce:)
Ked dozries na sex,nebudes sa bat a hanbit nicoho, len to budes velmi chciet, ja ti radim pockat, ocividne si mlada bambula a nie zrela na to.