ženy prosím Vás poradte mi, co mám robiť s chlpmv okolí genitálií, ked holením sa mi zväčšujú- resp. zhrubšujú a siahaju už aj za okraj plaviek, epilátor je vhodný ? na tieto miesta, a čo robte s podpazuším- tam eplátor môže ísť?
vlasaté genitálie u žien
ja mam presne tento istý problém a čiastočne som ho vyriešila v kozmetickom salóne kde som si chĺpky nechala vytrhať voskom a je to ovela lepšie su jemnejšie aj pomalšie rastú
kočky ... epilatorom si po pazuchami nikdy neholte!! Pretoze si porusite potne zlazy v tychto partiach,co ma za nasledok zvysenu tvorbu potu !!
okolie bikin si kludne povytrhavaj pinzetou.Ostatok len zastrihni a ohol.
ako mas trojuholnicek:D ale nie velmi dole...to mozes aj depilovat len to boli...ale mne sa tak menej zapaluju a potom ich mam normalne...ale dole holit urcite=)
ahoj ,,vidim ze mi nepridalo prispevok tak pisem zas ,,,,jedno je iste epilator na nohy v ziadnom pripade nieje vhodny na tieto casti tela sa to neodporucuje !!!iba ak mas original nastavec ,,,,alebo potom odporucam ist do kozmetickeho salona tam ti to spravia voskom podpazusie aj genitalie ,,,,chlpky nerastu tak rychlo a nie su take tvrde a hrube ako po ziletke s penou !!!!!! prvy krat to trosku boli ale po case si zvyknes ,,,daj vediet ahoj
no elnze potom su tie chlpky stale hrubsie tmavsie a rastu rychlejsie.. v tom je ten problem ;)
utopia ma pravde tu...sak co riesite?...oholis narastie oholis zas...a co na nohach to tak nie je snad?
poliat alpou a zapalit
Však sa ohoľ,čo vymýšľaš. Každý kto sa holí,rastu viacej a hrubšie však oholím zase. Neviem čo vymýšlaš. Ziletka pena a hotovo.
aj mna vytacaju vytrcajuce chlpky spoza plaviek :(