Chcel by som ist zrelaxovat a nabrat nove sily niekde do Tatier.Nevie mi niekto poradit nejake pekne,ale nie prilis drahe ubytovanie v nejakom penzione v Tatrach?Aby bolo v blizkosti tatranskej zeleznice,lebo sa chcem nou presuvat a robit rozne tury.Dakujem za kazdy kontakt.
Dovolenka v Tatrach - poradte ubytovanie
Určite by som odporúčal niečo, kde si človek reálne oddýchne. Napríklad www.penzionlimba.com .
Ja si cez www.booking.com pravidelne bookujem hotel. Viackrat som objednavala ubytovanie a vzdy bez problemov.
minule leto sme boli v tatranskej lomnici- vila lomnicka, jednoduchy apartman ale velka spokojnost aj s cenou a hlavne s lokalitou. blizko zeleznicnej trate tak sme aj s detmi pochodili tatry.tohto roku sa chystame opat.
hotel permon, milujem ten relax, milujem welnes :-) eeeej išla by som hneď teraz
Určite odporúčam Hviezdoslav v Kežmarku - trochu širšie okolie. S autom ale sa dajú využiť nielen výhody Tatier, ale aj národných parkov v okolí - www.hotelhviezdoslav.sk
ak si chce clovek oddychnut a pritom nesettrit na ubytovani, tak jednoznacne www.gotrip.eu
Tibi ak mas na kempinsky tak potom pohoda, lepsie nic nezozenies v tatrach
s manželkou budeme mať výročie tak som ju chcel zobrať do Kempinski hotelu, neboli ste tam niekto náhodou?
pozerám recenzie a väčšinou ho dosť ospevujú hotely-na-slovensku.sk - alebo aj na bookingu a tripadvisore
nie je ale najlacnejší tak sa radšej ešte pýtam tuto
ďakujem
Ja odporucam apartmany vo velkej lomnici, vyslo nas to dost lacno, nasli sme to na www.naj-ubytovanie.sk