ahoj mate skusenosti z kvasinkami ?potrebujem pomoc mam chut sa zabit
pomoc
candivac je pripravok obsahujuci mrazom vysusene(lyofylizovane) neaktivne kultury candidy. Nie som si isty, ci je to najlepsi napad.
Sice stare slovenske prislovie hovori: "klin sa klinom vybija" ale nenasiel som nikde na to vyskumnu literaturu.
no kvasinky ma trapili velmi dlho ale dala som na rady RNG a je to vyriesene. pozri si pripadne v inych temach, on to tu spominal uz x-krat. ucinne latky su najma: kaprylova kyselina, oreganovy olej + treba jest probiotika na vytvorenie protilatok. mne konkretne pomohlo toto: kaprylova kyselina, dieta, probiotika, lapacho caj a jedla som aj candivac, je to volnopredajny novy liek na taketo zapaly.
je to sice velmi neprijeme, ale nic priserneho ze by si z toho mala byt zufala... idealne by bolo, keby si zasla za gynekologom, ktory by zistil ci je to naozaj ono ... ale chapem ze ist k doktorovi je riadna otrava ... Gynekolog ti pravdepodobne predpise takuto mast + take iste tabletky -odkaz odstránený- a povie ze tyzden ak mas chlapca tak bude musiet byt trpezlivy. (Da sa to vsak zrejme kupit v lekarni aj bez predpisu, neviem ale ci aj tablety, tie treba na preliecenie zdnuka) Do buducnosti skus: nenosit tangace ani vselijake leskle nohavicky z trhu, jest menej sladkeho, pit acidko alebo ine probiotika a nepouzivat tam agresivne mydla .. skus lactacid radsej ... pripadne uplne zmenit zivotospravu ak ju nemas dobru (trosku sa hybat, ziadne mcdonaldy, menej mäsa, sladkosti, radsej vela ovocia a zeleniny, strukoviny, celozrnne vyrobky)Snad to pomoze. A nezacala resp. neprestala si v blizkej dobe brat HAK? Moze to byt sposobene aj takymto hormonalnym vykyvom .. P.S: hovori sa aj, ze pomaha zaviest na tampone cisty biely jogurt na upravenie mikroflory.. no neviem, mne to nikdy nepomohlo, skor naopak (hoci ktovie co davaju do tych danone jogurtov:)... Vela stastia a nech to rychlo prejde
Kvasinky má každý z nás, nebezpečné sú až vtedy ked ich množstvo nie je v rovnováhe. Keď to už prepukne je dosť ťažké sa ich zbaviť, ale môžem povedať že je to bežný problém a čudovala by si sa koľko žien v tejto chvíľi má ten istý problém... tak neblázni a skoč si do lekárne a pýtaj si nejaké Antimykotiká, ktoré sú voľne dostupné.
kvasinky myslim ze i ja to mam.zabijat sa nemusis