Lactobacill a vytok

Príspevok v téme: Lactobacill a vytok
denisa

Dobry den... Trapi ma vytok. No,ked som bola u svojej gynekologicky a dala mi robit testy,z coho by to mohlo byt,zistila iba,ze mam zvyseny pocet lactobacillov a ze som zdrava. Lenze tie vytoky ma trapia stale.. Je to v poriadku..? Neda sa s tym nieco robit..? Lebo je to velmi neprijemne s tym zit a boji sa,ci je to naozaj v poriadku... Velmi Vam dakujem vopred za Vasu odpoved...

RNG

Skuste znizit mnozstvo sacharidov a hlavne rafinovaneho cukru a jemnych muk v potravinach, to znizi aj kvasne kultury teda aj sice uzitocne, ale premnozene lactobacily
Pripadne vyplach koloidnou streiebornou vodou ci GSE obcas a jedenie kokosoveho oleja(miesto inyc olejov) pomoze

denisa

no ja som tak isto mala tablety a nepomohlo,tak na zaklade toho mi spravila testy ci su tam nejake bakterie... ale potom,ze vraj to je v poriadku,ze je pritomnych iba vela lactobacillov a to je vraj dobre...ale mne to tak nepride,ked viem,ze mam stale vytok..

tina

ja mám taký istý problém a stále musím mať intínku. ani ja neviem čo mám robiť. bola som s tým u gyn. ,ale nič mi nato nepovedal a dal mi nejaké tablety do pošvy, ale ani tie nezabrali