mili citatelia.potrebovala by som radu.som uz osem rokov vydata a zda sa mi ako by sa vsetko pokazilo.s manzelom sa milujem raz za tri mesiace, lebo sa mu bud nechce alebo je unaveny alebo sa hadame a nikto nema chut.snazim sa mu vysvetlit ze to clovek potrebuje k zivotu.aspom sa pritulit, co sa mu tiez nechce. najhorsie na tom je ze taraz mam zle zivotne obdobie a vobec ma nepodporuje.kad sa o tom s nim rozpravam, tak ho to nezaujima a vseto pretoci alebo zosmiesni.keby sme nemali dieta tak sa nanho vybodnem o hodinu.ale takto to dalej nejde.napiste mi prosim preco sa ludia rozvadzaju.
preco sa ludia rozvadzaju
lili, toto som uz tolko krat zazil, ze je mi to az smiesne.
musite vy zeny stale hrat divadlo o dokonalosti?
najprv pises:
"uz mi z toho sibe byt stale len doma"
alebo
"ale tak sa mi zda ze nie som mu asi dost dobra.a to si naozaj myslim"
a potom sa zrazu dozvieme, ze si uplne dokonala a vsetko zvladas :))
ako je potom mozne, ze mas vobec nejaky problem?
ved po tebe vsetci chlapi saleju
chces dostat radu alebo chces len pocut, aka si super a ze chyba je na strane tvojho muza?
frontman je vrcholne nevhodne a bezocive vyslovit taketo slova na adresu niekoho koho nepoznas.cely moj zivot som sa snazila na sebe pracovat.moj byt je krasny, stale sa ho snazim menit a zutulnovat.popri tom vychovavam dieta a staram sa o seba. denne zabehnem 10 kilometrov.som pekna zena, staram sa o seba.ovladam cudzie jazyky.takze sa uz neopovazuj tvrdit o mne ze som znudena manzelka.velmi vela chlapov by sa plazilo po zemi keby vedeli ze ich doma caka taka manzelka ako som ja.
je dost mozne, ze mu lezies na nervy tym, ze si stale doma.
on pride domov z prace a caka ho znudena manzelka.
majka na to ze mas len 20 rokov si velmi vyspela v nazoroch. si velmi mudra na svoj vek.ono sa to ale neda vsetko tak rychlo.mame spolu dieta, co je velmi dolezite.preto sa snazim vsetko urovnavat.on si rano odide do prace a vecer pride.na mne je starostlivost o dieta a rodinu.uz mi z toho sibe byt stale len doma. a ked pride tak ma buzeruje ako to natieram maslo na chlieb.je to normalne? pravdou je aj,ze on zaraba velmi pekne a ja malo.takze by som nemohla sama platit si byt a zivit dieta a domacnost.je to ubohe ale je to v dnesnej dobe tak.to je cena za to ze muz je uspesny a zena tym padom je odsunuta bokom.nemozu mat dvaja casovo narocnu pracu s cim suvisia aj peniaze.
je to hrozne ubohe v dnesnej dobe.
Lili tato situacia u vas trva uz dlho???
inak fakt sa zamysli, ma to zmysel tahat dalej, ked sa uz snura medzi vami pretrhava a vy nie ste schopni tu snuru zauzlit a zit spolu dalej?
tak potom by sa mal podla mna zamysliet aj on. sa ho opytaj na rovinu, ze co mu na tebe vadi, ty mu povedz, ze ti vadia tie jeho zachvaty zlosti. a porozpravajte sa ako dvaja rozumni ludia, ako je to medzi vami. a ak sa nedokazete ani normalne porozpravat, tak aky ma vas spolocny zivot zmysel? rozvedte sa a je po probleme.
ahojte dievcence.ja mam este len 30 rokov.a s mojim muzom som chodila od strednej skoly.uz to bude pomaly 15 rokov.som velmi pekna=aspom to ostatni hovoria. aj moj muz je.sme vysokoskolsy vzdelani.ja osobne mam dve vysky urobene.ale v poslednej dobe si ako si nevyhovujeme.kedze som prisla o pracu pred troma mesiacmi a zacnem robit az o mesiac, mam sa teraz velmi zle.potrebujem aby ma niekto podporil.stale mu hovorim ze staci povedat len zopar viet.ze nechcem aby pre mna hory prenasal.vsetci mu hovoria aka som perfektna ako vsetko stiham.rodinu dieta a pracu.ale tak sa mi zda ze nie som mu asi dost dobra.a to si naozaj myslim.aj som mu to povedala.ja sa s nim stale zhovaram ale on potom chyti zachcvaty zlosti co ja bytostne neznasam a je po rozpravani.som z toho zufala na depresiu.uz som mu povedala ze si najdem aj milenca ak neprestane s takymto spravanim.tak sa mi vysmial.ale pravda je ze keby som si stala na namesti v satach ,tak mam desiatich.taketo psychycke hry ja proste nezvladam.
lili6, moj ex ked sa začal takto ku mne chovat mal milenku do ktorej bol po uši zamilovaný...odmietal sex, nežnosti, nezaujimal sa o mna...až raz mi ta dotyčná zavolala a bolo vyriešené...
Ahoj Lili. Ja sice nie som vydata a mozno si pomyslis, ze zasrana (20 rokov) a ze ti nemam do toho co povedat, ale ver tomu, ze hej - moji rodicia su rozvedeni a ja som vsetko sledovala, ze co sa dialo a tak. Najvacsi problem si myslim, ze bol v tom, ze sa nedokazali rozumne porozpravat aj o problemoch a nezili taky zivot ako pred manzelstvom (manzel nepochvalil manzelku a naopak; neznosti... a ine veci; a najma chybal rozhovor). Co by sa stalo, keby si si zistila, kedy ma tvoj manzel najblizsi volny vecer a pozvala ho do restauracie (so svieckami, vinko napr.). Ci si to myslis, ze je to len pre 20 rocnych? Kolko mas rokov? A ked sa ta opyta, ze preco to vsetko? Odpoved je jednoducha (ak este pravdiva, tak je to super)... lebo ta lubim a zalezi mi na tebe, aby si bol stastny. Ci sa ti to zda sci-fi? Akoze mozno toto, co som ti napisala niekto vysmeje, ale si myslim, ze toto je jedna z ciest vyriesit problemy, porozpravat sa, porozumiet si; slubit si, ze sa nebudete uz hadat, ale vsetko si vysvetlite a porozpravate sa slusne, ak bude nejaky problem. Ludia si myslim, ze sa rozvadzaju preto, lebo v tej chvili nerozmyslaju, nemaju rozum; myslia len na tie hadky a ine veci; a zabudaju na tie stastne chvile - na narodenie deti, na ich svadbu, na prejavovane neznosti v minulosti... a myslia si, ze rozhovor dnes nema nijaku cenu.