ahojte,prosim o radu. mam vztah asi7rokov, byvame spolu, prezili sme si vsetko a ja som si myslela,ze je to ten pravy. planujeme tento rok babo, ale minuly tyzden som spoznala cloveka, ktory mi neda spavat.bolo nam krasne, nic medzi nami nebolo, len sme skvele pokecali. je kamarat mojho priatela, prisli aj s partiou na slovensko zo zahranicia. pri odchode mi povedal, ze nmu budem chybat az ze si zo slovenksa odnasa ku srdca.dala som mu tajne cislo a mail a nic. viem, ze aj on ma ma rad, ze mu chybam,ma depku, ale neozyva sa. ja stale nanho myslim. moj priatel vie, ze ho mam rada, ale neberie to nejak vazne, ved vsetko bolo medzi nami krasne.nikdy som everila, ze sa mi to moze stat. ja mam 31, ten stranger 25. byva daleko, v inom svete, mozno sa uz nikdy neuvidime ale ja nemozem zabudnut. nespim, trapim sa. je toto normalne? zblaznit sa do niekoho s kym to vobec nema sancu?poradte co robit!
dakujem
neverila som, ze sa mi to moze stat
mas pravdu, ze sa chovam ako pubertacka a nechapem samu seba, lebo toto nepoznam a preto hladam aj takto radu od inych. smojim priatelom sme uplne rozdielni, ale i tak nam to klapalo. jedine co mame spolocne je vybusnost. :o)
musim sa dat dokopy, dakujem
Gingers, pises, ze mas 31, sorry,ale mam pocit,ako by si mala 17. V tomto veku by si mala vediet, co je pre teba prvorade a zacat pomaly mysliet na rodinu. Mas chalana,ktory ta ma rad a vztah, ktory trva 7 rokov. Co chces viac?Staci nejaky mladsi a uz sa poblaznis? Co keby to spravil ten tvoj? Mysli aj nanho, nielen na seba!
Mne sa tiez stalo pocas manzelstva asi 3x, ze medzi mnou a niekym inym preletela iskra a myslela som nanho ako ty, ale nastastie som sa skoro spamatala a nic sa nestalo. Ono s partnerom si uz 7 rokov a prvy osial pominul, ale skus si povedat, preco si s nim tak dlho, vsetky klady a zapory. Viem, ze ta laka myslienka na nieco nove,ale obetoval by si tomu vas vztah?
Ak ano,tak nestoji za vela a skoda tych sedem rokov. No daj pozor,aby si nakoniec nezostala sama!
Prajem ti ,aby si sa rozhodla co najlepsie!!!
ten chalan sa mi ozval, vraj na mna stale mysli, ze mu chybas a skvele sme sa porozpravali, ale vraj on nemoze nic robit.spala som 2hosky, je mi smutno a zaroven si uvedomujem, ze to asi takto musi byt. neprajem nikomu tento pocit.
jA SOM S PRIATELOM 4 ROKY A TIEZ SOM MALA TAKY PROBLEM.lEN IDE O TO ZE DO MNA SA ZALUBIL JEHO NAJLEPSI KAMARAT A DAL MI TO NAJAVO.SAMOZREJME BOLO TO PRE MNA LICHOTIVE A BOLA SOM RADA ZE SOM ZIADANA,TAK SOM S NIM OBACAS LEN TAK ZO SRANDY AJ JA FLIRTOVALA....ALE VER MI...JE TO LEN TAKE POBLAZNENIE Z NIECOHO NOVEHO...KEBY SI NIECO UROBILA,KEBY SI HO CO I LEN POBOZKALA NEDOKAZALA BY SI S TYM DALEJ ZIT PRI SVOJOM MANZELOVI.NEDOKAZALA!TAZILO BY TA TO NA SRDCI,NA DUSI.A STALE.....BUD STASTNA S TYM CO MAS A NEVZDAVAJ SA TOHO...PRETOZE NIEKTO NEMA ANI LEN TO....
Velmi dobre to poznam, ale neboj, je to iba pokusenie a skusa ta ,ale ty si silna a odolas... myslim, ze vyhoda je, ze je tak daleko...zabudnes... cas je najlepsi liek... poznam to, stalo sa mi to a nie raz... vydrzkaj...ak to ma byt inak, stane sa
to je len poblúznenie, to prejde. radšej sa ukľudni, lebo môžeš stratiť priateľa.