Vie mi niekto poradit nejaky ucinny spalovac tukov? Nemyslím si ze som tucna. Prave naopak. Ale okolo pasu sa mi ukladaju tuky. Chcem zacat poriadne cvicit...ale chcem si pomoct aj nejakym spalovacom. viete mi poradit. dakujem
TUKY
RNG, prosim ta, ake by malo byt davkovanie lecitinu, ked pises hodinku-dve pred cvicenim..?
A na to, aby si ulozene tuky spalila pomaha ich odburat zo "skladist" v tele, na co je uzitocne brat emulzifikator tukov, lecitin hodinu az dve pred cvicenim alebo plavanim v chladnejsej vode(pod 25 stupnov celzia, velmi to podporuje spalovanie tukov=termogeneraciu.
ked hladas pomerne silny spalovac tukov(termogenerator) pozti v mojich obchodoch napr vyrobok XTreme lean supreme, pozri si jeho zlozenie(klikni na cislo produktu).
Tiez tam je extakt zo zeleneho caju, ktory spolu s alfa lipoickou kyselinou a CLA(tonalin) su tiez ucinne celkom slusne pri odtucnovani.
Samozrejme to potrebuje aj pohyb a nie prilis vysokokaloricku dietu.
ziara, samozrejme mozes rozne pomocky na chudnutie kombinovat, ved su to len potravinove doplnky.
Ale aby si si nemyslela, ze extrakt z garcinie cambogie je nejaky zazrak. Je to len hydroxycitricka kyselina, ktora spomaluje premenu prebytocnych cukrov v bunkach na tuky.
Nie je to termogenerator(spalovac tukov) ale niekomu pomaha pri chudnuti.
Davka HCA(hydroxy citric acid) klinicky ucinna, je 1-3 gramy denne.
Mozem uzivat ten acetyl L-carnitine spolu s garciniou?
ovela lepsia forma L-carnitinu je acetyl L- carnitine, ovela ucinnejsie sa absorbuje.
Najucinnejsie su termogeneratory(zeleny caj, teobroma cacao, citrus auracium, guarana...
Pomocne su nopal a hodia gordonii, tiez CLA, lecitin, banaba...
Vo fitku predavaju L-Carnitin. Urychluje spalovanie a cvicenie je efektivnejsie. Predavaju ho vo forme tabliet aj ako napoj.