"kamaratka"

Príspevok v téme: "kamaratka"
tinka.22

moja kamaratka ma priatela ale napriek tomu vzdy flirtuje s chlapcami ktori sa pacia mne. ona to vie a vyzera dost sexy ked chce a hlavne vsetci letia na jej velke prsia. ja mam iba male. a preto sa jej casto podari to, ze ten clapec zacne chciet ju. robi mi to stale.akoby mi nechcela dopriat aby som aj ja bola konecne stastne zadana. mala som priatela ale nechala som ho pretoze sa samozrejme skamaratil s mojou kamaratkou a som mu nedokazala verit.mala som pocit ze zacal chodit so mnou len aby sa dostal k nej, a ze pri milovani mysli na nu. stale som sa bala ze ak budu spolu sami tak sa nieco stane.. nedokazem verit nikomu. a to vsetko iba kvoli nej. ale mam ju napriek tomu rada.neviem co mam robit. nemam vela kamaratov.trapim sa... ak mate niekto podobne skusenosti alebo mate pre mna nejaku radu tak vam dakujem:)

tinka.22

oliverko neviem ci sa pozname :))
podobna, moja kamoska je taka ista. mysli si ze je mudrejsia, krajsia, a ze kazdy chlap na svete je jej. ja by som jej naozaj chcela vediet povedat ze mi to vadi a ze mi ublizuje..ale akosi to nedokazem. najviac mi ublizila ked sa ponukala chlapcovi ktoreho som naozaj lubila a este aj lubim. ona to dobre vedela ale napriek tomu to spravila rovno predomnou. a on bol opity a tak trochu sa tam na nu vrhal. odvtedy uz nedokazem verit nijakemu chlapcovi ktory sa tvari ze ma chce ale pozna aj ju..

podobna

Ja som mala presne taku istu kamosku...boli sme super kamosky,az dovtedy pokial som si neuvedomila ze ma len vyuziva a proste vzdy chcela byt nieco viac nez ja ..nezníesla zeby som ja mala nieco lepsie nez ona.boli sme najlepsie kamosky 13rokov, a pohadali sme sa tak ze uz rok a pol sa snou nerozpravam,sme si cudzie..a to som si ani nevedela predstavit zeby k niecomu takemu prislo,mala som ju rada ,ale uz nemam...ublizila aj mojej rodine, mojim kamaratom a lutujem tych chlapcov ktorí s nou chodili alebo chcu chodit.:(

oliverko

tinka nepozname sa??? btw. aj ja som mal presne takehoto kamosa, co proste balil vsetky baby do radu aj tie co som chcel ja aj ked on o ne nemal zaujem, tiez som s nim vela prezil, ale ver mi nieje to kamos ani kamoska v tvojom priprade, najdi si niekoho kto bude 100% na koho sa budes moct spolahnut, lepsie jeden najlepsi kamos ako milion hadov a hajzlov.

diva

nemas za čo tinka.22,dufam že si čoskoro najdeš priatelov alebo jedneho,ktorý bude pre teba všetkym. Ved často sa stava že priatel-laska je aj najlepšim priatelom.Vela stastia.

utopia

Ja by som bola radšej sama ako s falošnou zmijou na krku. Ale rob si ako chceš. A potom čo pýtaš od nás radu. fertig!

diva

tinka 22 ale utopia ma naozaj pravdu.To nie je skutočné kamaratstvo ona to iba využiva a tym aj teba.Ja by som teda takyto falošny vztah s niekym nexela mat.To je 100x horšie ako nemat žiadny.A chapem to že si tažko hladas kamaratov alebo ukončuješ priatelstvo ale to skoro každy z nas.Ale važne najdi si inych kamaratov aj mne sa toto už stalo a aj ked to nejaku dobu trvalo a vobec som neolutovala že som sa s dotyčnymi(aj ked v tom bolo niečo ine)prestala bavit.Uvidiš prideš na to že ti je bez nej lepšie.Verim že sa rozhodnes spravne.

tinka.22

nejde o to ze nemozem bez nej zit. ale prezila som s nou vela. sme kmosky uz dlhe roky. a ja nie som moc spolocensky typ, som skor introvert a nie je pre mna lahke nadvazovat nove priatelstva. a bez nej by som bola viac menej sama.ja viem ze by som sa mala na nu vykaslat. ale mam ju nejakym sposobom rada. a vzdy ma boli ked ukoncujem s niekym vztahy. je to pre mna tazke..

utopia

Bože,bože a načo sa potom s ňou kamarátiš,ked sama vieš a pripustila si že ti to robí naschval. Ja by som sa na takú falošnú kamošku vydlabala. Načo ti je? Nemožeš bez nej žiť,alebo ťa živí? Aj ja poznám vo svojom okolí falošnice ale ja na rozdiel od teba ruky od nich preč.